Nye artikler

Spørsmål om administrasjon og installering

Moderators: sone12, Per Yngve Berg

Post Reply
Plandfa
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 23
Joined: Mon Aug 04, 2008 1:05 am

Nye artikler

Post by Plandfa » Sun Apr 17, 2011 11:11 am

Hei!
Var skikkelig dum forleden dag, og slettet alle filene på serveren (Komponenter, plugins og moduler...), utenom konfigurasjonsfila.

Etterpå la jeg inn nyeste versjon av Joomla! 1.5, uten installasjon (var det dumt?) fjernet bare installasjonsmappen. Siden vises greit, men når jeg skal skriv en artikkel i FE og BE får jeg bare en hvit skjerm.

Har dere en løsning på hva jeg kan gjøre?

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4768
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Nye artikler

Post by rued » Sun Apr 17, 2011 12:55 pm

Lurer bare på hva har dette med migrering/oppdatering å gjøre, med tanke på valg av forum - hva er det egentlig du har forsøkt gjøre?

Med tanke på opplasting av filer, har du forsikret deg om at alle ble riktig overført?
Og om du hadde ekstra utvidelser, har du lastet opp filene for disse også?

Og sist men ikke minst, du har vel en sikkerhetskopi som du kan legge tilbake?!
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, CONSIGNOR EDI, Mamut ordreimport og produkteksport, kortbetaling og faktura m.m.

Norsk Joomla! - Norwegian Translation Team - http://www.norskjoomla.no

Plandfa
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 23
Joined: Mon Aug 04, 2008 1:05 am

Re: Nye artikler ("LØST")

Post by Plandfa » Tue Apr 19, 2011 12:04 am

Hadde ikke sikkerhetskopi... heheheh.

Fant ut at det var like greit å droppe de få artiklene som lå ute, å lage siden på nytt igjen. Så denne er vel "løst"


Post Reply

Return to “Administrasjon/installasjon”