Page 1 of 1

«Feil» i url

Posted: Mon Sep 26, 2011 12:46 pm
by regeneration
Hei

Har laget en norsk side hvor jeg har et menypunkt som heter Nyheter. Her listes alle artikler i kategorien Nyheter som ligger under seksjonen Nyheter (Articles » Category / Blog). Url til en vilkårlig artikkel blir da f.eks. domene.no/nyheter/xxx-artikkeltittel.

Jeg har nå duplisert sidene da det skal lages en dansk versjon også og der heter det som kjent Nyheder. Med d altså. :)
Dessverre listes artiklene under menypunktet Nyheder opp slik: domene.dk/nyheter/xxx-dansk-artikkeltittel. Det står altså nyheter med t i lenken fortsatt selv om jeg har endret både Kategori-, Seksjonsnavn og navnet på menypunktet. (Jeg trodde det egentlig kun er menypunktets navn som bestemmer hva det skal stå i url-en.) Hvis jeg manuelt skriver inn en url med nyheder virker det, men det er altså ikke slik de listes opp i Category-Blog-visningen.
Håper dette var forståelig og at noen har en løsning. Og ja, jeg har endret alle aliaser også. :)
Meget takknemlig for svar.

Re: «Feil» i url

Posted: Mon Sep 26, 2011 1:00 pm
by rued
Husket å også endre alias på hver av de? Alias er det som brukes i nettadressene for SEF-lenker.

Re: «Feil» i url

Posted: Mon Sep 26, 2011 1:09 pm
by regeneration
Takk for svar. Ja som nevnt over har jeg endret alias uten at det hjelper. Det vil si det endrer kun lenken til menypunktet Nyheder så det blir korrekt: domene.dk/nyheder men artiklene som listes opp har fortsatt url-er med nyheter.

Re: «Feil» i url

Posted: Mon Sep 26, 2011 1:23 pm
by rued
Høres ut som en umulighet at alt er endret slik du sier, og fortsatt vises feil - med mindre alt er mellomlagret et eller flere steder. Derfor spurte jeg, ettersom erfaring tilsier at alle "lyver" når de sier hva de har gjort. ;)

Tøm mellomlager for nettside og også nettleser, etter at du har forsikret deg 110% om at alle forekomster av nyheter er endret. Evt. test også med annen nettleser som du ikke tidligere har besøkt siden med.

Om du så er 110% sikker på at alle forekomster er endret, alle mellomlager er tømt, og det fortsatt ikke virker må du nesten gi noen tilgang til å hjelpe deg/se siden.

PS! Om du har installert noen ekstra SEF-komponent antar jeg du vet hvordan man bruker denne,og vet hva som må til i forhold til adressene. ;)

Re: «Feil» i url

Posted: Mon Sep 26, 2011 1:53 pm
by regeneration
Takk igjen for et klokt svar. Har gjort som du sa, men selv en gammel Camino-browser som aldri er brukt ga noe annet resultat. Om du kunne tenke deg å ta en liten titt sender jeg gjerne info på PM.

Med prosentregning á la 110 er jeg 800 % sikker på alt du lurer på om jeg har gjort da jeg minst har gjort endringene 8 ganger.

Re: «Feil» i url

Posted: Tue Sep 27, 2011 6:49 pm
by regeneration
Finner fortsatt ikke ut hva som er galt. Har trippelsjekket hundre ganger, men finner ikke feilen. Det står nyheder over alt …
Jeg bruker et theme fra Rockettheme som jeg har modifisert, men dette skal vel ikke ha noe å si?

Re: «Feil» i url

Posted: Tue Sep 27, 2011 6:55 pm
by rued
Designmalen kan ha egen mellomlagring, eller tillegg for dette.

Re: «Feil» i url

Posted: Tue Sep 27, 2011 7:51 pm
by regeneration
Takk igjen. Har sjekket dette også men finner ikke noe slikt.
Prøvde å skru av Apache mod rewrite også, men feilen fortsetter. Når jeg skrur av Search Engine Friendly URLs er kategorien korrekt angitt inne i den ikke-optimaliserte url-en. Blir smårar av dette. :)

Re: «Feil» i url

Posted: Fri Nov 11, 2011 11:43 am
by EivindJ
Beklager å mase med dette nok en gang, men du har endret "alias" også for seksjonen, ikke bare for artiklene?

Re: «Feil» i url

Posted: Fri Nov 11, 2011 1:29 pm
by regeneration
Det går fint. Også seksjonsalias er endret. Minst hundre ganger. :)
Om noen har anledning til å logge seg inn og titte på dette skal de mer enn gjerne få tilgang. Blir småsprø av dette problemet.

Re: «Feil» i url

Posted: Fri Nov 11, 2011 1:50 pm
by rued
rued wrote:PS! Om du har installert noen ekstra SEF-komponent antar jeg du vet hvordan man bruker denne,og vet hva som må til i forhold til adressene. ;)
Har du?

Re: «Feil» i url

Posted: Fri Nov 11, 2011 2:21 pm
by regeneration
Nei, ingen eksterne. Bruker det innebygde systemet.