Toppmeny - liste

Her er både spørsmål og gode idéer/forslag

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
Snorre
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 30
Joined: Wed May 21, 2008 10:29 am

Toppmeny - liste

Post by Snorre » Thu Feb 10, 2011 10:31 am

Jeg har en toppmeny med underpunkter. Men underpunktene kommer ikke opp når jeg fører musa over hovedmenyen. Har laget flere slike menyer før uten problemer. Setter menystil til "liste".
Templaten heter j039abstract, men det funker heller ikke om jeg bruker f.eks rhuk_milkyway. Bruker jeg rhuk_millkyway vises imidlertid underpuntket ETTER at jeg har klikket i hovedelementet.

Mitt spørsmål er da om jeg har oversett eller glemt noe her?

User avatar
sone12
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 5446
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:12 pm
Location: Kristiansand, Norway
Contact:

Re: Toppmeny - liste

Post by sone12 » Fri Feb 18, 2011 11:06 am

Snorre wrote:Mitt spørsmål er da om jeg har oversett eller glemt noe her?
Og mitt svar er at det ser ut som du har glemt noe ja. ;)

Du trenger i tillegg et script for å få laget dropdown meny.
Creating a CSS Drop down Menu: http://docs.joomla.org/Creating_a_CSS_Drop_down_Menu

Se også meny utvidelser:
http://extensions.joomla.org/extensions ... -tab-menus
Kristian P. Granrud - Global Moderator


Locked

Return to “Template, CSS og design”