Page 1 of 1

Problemer med topmeny

Posted: Wed May 18, 2011 3:31 pm
by tinngutt
Hei,

sidene våre er oppe og går og for meg er nå tiden inne for å bygge videre. Sidene jeg og samboeren min har laget er følgende:
http://www.jordmor-jutta.no og http://www.naturifokus.no. Vi tok utgangspunkt i samme template og inndelingen er ganske likt. Forskjellen er at jeg har brukt en norsk version av joomla og samboeren min en engelsk. De skulle egentlig være likt, men vi har også tidligere sett at det er små forskjeller.

Noe som jeg ikke får til å funke er undermenypunkter i toppmenyen. Slik at når jeg peker på et punkt at flere punkter dykker opp under den. På http://www.jordmor-jutta ikke noe problem.

Er det noen som kan hjelpe der?

Hilsen

Ron

Re: Problemer med topmeny

Posted: Fri May 20, 2011 5:44 am
by zenior
Sjekk modulen som menyene ligger på, om det er benyttet samme Modul/menyklasse-suffiks...

Re: Problemer med topmeny

Posted: Fri May 20, 2011 8:37 am
by tinngutt
Supert! :D

dette var løst! Tusen Takk