Page 1 of 1

Skifte plass på "moduler"...

Posted: Mon Sep 10, 2012 10:08 am
by redaktoren
Har en nettside der jeg ønsker å bytte plass på disse:

User 1 [lvround outline] User 2 [lvround outline]

top [lvround outline]

Sånn at det blir :

top [lvround outline]

User 1 [lvround outline] User 2 [lvround outline]

Er det mulig, og hvordan gjøres dette?

Re: Skifte plass på "moduler"...

Posted: Tue Sep 11, 2012 8:53 pm
by sone12
I index.php for templatet ditt blir det stort sett cut/paste av koden som er relatert til innhenting av moduler/modulposisjoner.
Her er en dokumentasjon som tar for seg opprettelse av nye moduleposisjoner. Dette er forøvrig grunnbasisen som du bør ha forståelse av før du begynner å flytte rundt på kode. Husk backup før du starter, fort gjort å gjøre noe feil ;)
Documentasjon: http://docs.joomla.org/How_do_you_add_a ... osition%3F

Re: Skifte plass på "moduler"...

Posted: Tue Sep 11, 2012 9:01 pm
by redaktoren
Takk, nei du sier noe der :P