DOCman med DOClister

Spørsmål relatert til tredjepartsutvidelser som komponenter, moduler etc.

Moderators: sone12, Per Yngve Berg

Locked
User avatar
dreampod
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Wed Oct 25, 2006 11:36 am

DOCman med DOClister

Post by dreampod » Thu Sep 27, 2007 7:28 am

Hei. Bruker en finfin modul som heter DOCman til filer som skal lastes ned. Til denne modulen bruker jeg også en "adon" som heter mod_docman_lister. Du finner relaterte moduler her: http://joomlacode.org/gf/project/docman/frs/
Spørsmålet mitt er sikkert enkelt, men jeg finner ikke ut av det selv: Når jeg bruker mod_docman_lister så lister den alle filene mine 2 ganger. Eksempel kan du se på denne siden. Se da på modulen til høyre som heter aktuelle prospekter.

Min php kunnskap er moderat, men pleier å klare å rette opp småfeil. Denne feilen finner jeg ingen steder så den irriterer meg grønn. Noen som kan hjelpe?  :-\
Last edited by dreampod on Fri Sep 28, 2007 7:19 am, edited 1 time in total.
“Do or do not... there is no try.”

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4768
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: DOCman med DOClister

Post by rued » Thu Sep 27, 2007 2:50 pm

Kan vel kanskje ha noe med at DOCman og disse ekstramodulene ikke er oppdatert og klargjort for Joomla! 1.5 å gjøre, eller det er rett og slett en konfigurasjonsfeil fra din side. Vanskelig å si.
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, CONSIGNOR EDI, Mamut ordreimport og produkteksport, kortbetaling og faktura m.m.

Norsk Joomla! - Norwegian Translation Team - http://www.norskjoomla.no

User avatar
dreampod
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Wed Oct 25, 2006 11:36 am

Re: DOCman med DOClister

Post by dreampod » Fri Sep 28, 2007 7:23 am

Beklager at linken min ikke virket ;) Det gjør den i alle fall nå. Feilen oppstår også om man bruker andre mods til docman. Med andre ord ligger ikke feilen i docman_lister.
Setter veldig pris på hjelp  ???
“Do or do not... there is no try.”


Locked

Return to “Komponenter/moduler/programutvidelser”