Problemer med innlogging!

Sikkerhet i Joomla! 1.5 og tilhørende elementer som server etc.

Moderators: sone12, Per Yngve Berg

Locked
torevassbotn
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 29
Joined: Thu Apr 01, 2010 10:14 pm

Problemer med innlogging!

Post by torevassbotn » Wed Feb 02, 2011 4:14 pm

Hei

Klarer ikkje å logge inn hverken på admin sida eller på bruker sida.
Har versjon 1.5.22
Er det nokon som har tips her?

Eg har kanskje rota til dette sjøl! Det var en som hadde registrert seg som ny bruker, og det var ikkje meininga. Eg gikk inn på administrasjon, innlogging uten problem. Så gikk eg inn på programtillegg på system - bruker trur eg det var, og haka bort noko der, og det var kanskje ikkje så lurt.
Men er det slik at en forvirra administrator klarer å hake bort ett valg, og dermed er i ustand til å logge seg inn igjen på adminsidene?

Håper nokon kan hjelpe her!

Mvh
Tore v

 
User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4772
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Problemer med innlogging!

Post by rued » Wed Feb 02, 2011 4:32 pm

Forvirra administratorer bør ikke ha full tilgang, det er derfor det fins brukergrupper for innholdsadministrator, systemadministrator og superadministrator. ;)

Du må nå inn i databasen (via f.eks phpMyAdmin) og aktivere Authentication Plug-In igjen manuelt.
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, brukerstøtte og vedlikeholdsavtale m.m.

Norwegian Translation Team - https://crowdin.com/project/joomla-cms/nb

torevassbotn
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 29
Joined: Thu Apr 01, 2010 10:14 pm

Re: Problemer med innlogging!

Post by torevassbotn » Wed Feb 02, 2011 6:32 pm

Hei
Takk for hurtig svar!
Eg logger meg inn på phpMyadmin og går til jos_plugins, og då kjem det opp blant anna Autentisering Joomla i mappa authentication. Der er blant anna "access" og "client_Id" satt til 0. Er det her eg endrer til verdien 1?

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 26425
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Problemer med innlogging!

Post by Per Yngve Berg » Wed Feb 02, 2011 7:56 pm

Det er "published" som skal settes til 1.

torevassbotn
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 29
Joined: Thu Apr 01, 2010 10:14 pm

Re: Problemer med innlogging!

Post by torevassbotn » Wed Feb 02, 2011 8:25 pm

Hei

Setter dette som løst.
Rued som skreiv at eg måtte aktivere authentication Plug-in hadde rett i det, og P.Y.Berg som sa det skulle være published satt til 1 var riktig.

Men det var bruker som var satt til inaktiv, så eg satte published verdien til 1 på bruker joomla!

Takk for hjelpa :)

 

Locked

Return to “Sikkerhet”