Page 1 of 1

Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Fri Oct 02, 2009 1:56 pm
by TDSzevz
Hei

En side jeg har levert til et idrettslag har plutselig sluttet å fungere. Det skal ikke ha blitt gjort noen endring, så det hele er litt merkelig.

Jeg kan sette siden som offline og da vises innholdet, men ikke den fullverdige siden.

Jeg har gjort følgende:
Jeg har kontrollet filrettighetene og de ser korrekte ut
jeg lastet opp backupen min av siden
Jeg har kontrollert databasen og den er oppe og går
Jeg har kontrollert passord osv. i config filen
Jeg har oppdatert til joomla 1.5.13

Dette har ikke hjulpet, er det noen som kan hjelpe meg?

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Fri Oct 02, 2009 9:59 pm
by Roar
Det er 1.5.14 som er siste versjon.

Så kan prøve dette:
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=436&t=313856

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Fri Oct 02, 2009 11:34 pm
by TDSzevz
Hei

Jeg fant ikke 1.5.14 her på siden, vil det fungere(med norsk språk) uten at jeg laster den ned fra denne siden?

Her er diagnostikk informasjonen:


Diagnostic Information
Joomla! Version: Joomla! 1.5.13 Stable [ Wojmamni Ama Baji ] 23-July-2009 04:00 GMT
configuration.php: Not Writable (Mode: 444 ) | RG_EMULATION: N/A
Architecture/Platform: SunOS 5.10 ( i86pc) | Web Server: Apache/2.2.10 (Unix) DAV/2 mod_ssl/2.2.10 OpenSSL/0.9.7d ( hoops.no ) | PHP Version: 5.2.9
PHP Requirements: register_globals: Disabled | magic_quotes_gpc: Enabled | safe_mode: Disabled | MySQL Support: Yes | XML Support: Yes | zlib Support: Yes
mbstring Support (1.5): Yes | iconv Support (1.5): Yes | save.session_path: Writable | Max.Execution Time: 30 seconds | File Uploads: Enabled
MySQL Version: 5.0.32-Debian_7etch8-log ( mysql5.uniweb.no via TCP/IP )

Extended Information:
SEF: Disabled (without ReWrite) | FTP Layer: Disabled | htaccess: Not Implemented
PHP/suExec: User and Web Server accounts are the same. (PHP/suExec probably installed)
PHP Environment: API: cgi | MySQLi: Yes | Max. Memory: 128M | Max. Upload Size: 35M | Max. Post Size: 35M | Max. Input Time: 60 | Zend Version: 2.2.0
Disabled Functions:
MySQL Client: 5.0.27 ( latin1 )

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Sat Oct 03, 2009 4:58 pm
by Roar
Først oppgraderer du med 1.5.13 -> 1.5.14 fra joomla.org
Så installerer du den norske språkpakken.

http://filer.joomlainorge.no/sprakfiler ... -joomla-15

De kan hende det er lurt å laste opp komplett norske pakke, for å overskrive filene du allerede har. Alle mapper og filer unntatt mappen installation

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Sun Oct 04, 2009 7:12 pm
by klausre74
Jeg mistenker at dette kan syldes Cash. Har slitt med noe alla dette selv også.

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Mon Oct 05, 2009 6:47 am
by TDSzevz
Hva kan jeg gjøre for å teste om det er Cash? Tømme Cash mappa?

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Mon Oct 05, 2009 7:53 am
by Roar
Har du en sti til siden din?

Har du installert noen moduler, komponenter, har du eventuelt prøvd å deaktivere disse?

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Mon Oct 05, 2009 8:26 am
by TDSzevz
Hei

Siden ligger på http://hoops.no

Jeg bruker Joomgallery og kunenaforum, jeg har prøvd å deaktivere disse uten at det gjorde noen endring.

Jeg har også oppdatert til 1.5.14 nå uten at det løste problemet. Jeg skal prøve å overskrive alle filene som du sa, så får vi se om det endrer noe.

Edit: Da har jeg lastet opp hele 1.5.14 pakken, og det utgjorde desverre ingen endring.

Har dere noen andre ideer?

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Mon Oct 05, 2009 9:09 am
by Roar
Har du filene:
configuration.php
index.php

Eller har du en index.htm

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Mon Oct 05, 2009 9:15 am
by Roar
Hvilke rettigheter har mapper og filer.

I og med at du mest sannsynlig kjører PHP/suExec skal vel mappene ha 755 og filer 644.

Roar

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Mon Oct 05, 2009 10:02 am
by TDSzevz
Hei

Jeg har configuration.php og index.php, jeg har ikke index.htm.

Mappene og filene skal ha korrekte rettigheter. Jeg legger ved et skjermbilde fra ftpklienten.
screen.png

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Mon Oct 05, 2009 5:12 pm
by Menalto
Det jeg hadde gjort var å sette "Error Reporting" til maximum.
Du finner det under: Nettsted->Konfigurasjon->Tjener. Se etter: Feilrapportering og sett det til maksimum.
Sjekk så forsiden om det er noen feilmeldinger som kommer opp?

Prøv eventuelt og sett en annen mal til standard mal.

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Mon Oct 05, 2009 9:54 pm
by TDSzevz
Fortsatt ingen feilmelding :-(

Kan jeg sette opp installasjonen på nytt, legge inn templatet mitt på nytt og importere den eksisterende databasen uten at jeg ødelegger noe?

Isåfall kan vel det være verd et forsøk?

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Mon Oct 05, 2009 10:42 pm
by Menalto
Prøvde du å bytte mal for å sjekke om siden virket?
For meg så virker det som om det er noen filer som mangler, et tillegg som ikke virker som det skal eller at det er en feil på malen du bruker.

Det du kan gjøre er å ta en kopi av databasen og filene og sette det opp på et sub domene for å feilsøke videre.
Malen du bruker, er den egenprodusert eller er det en ferdig mal?

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Mon Oct 05, 2009 10:50 pm
by TDSzevz
Ja jeg prøvde med en annen standard mal, jeg får det samme da.

Jeg lastet opp alle joomlafilene på nytt så jeg tror ikke det skal mangle noen filer.

Malen jeg bruker en modifikasjon av en standardmal.

Jeg skal prøve med subdomenet i morgen så håper jeg at jeg finner noen svar da.

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Tue Oct 06, 2009 5:08 pm
by TDSzevz
Da har jeg opprettet en fersk installering, og problemet mitt ligger nok i databasen!

En fersk installasjon fungerer fint, også med templatet mitt.

Men med en gang jeg importerer databasen min så kommer problemet tilbake.
Jeg slettet kollonnene som ble opprettet av den ferske installasjonen og erstattet den ved å importere min gamle database.

Hvordan kan jeg feilsøke databasen? Hva kan det være som stopper siden fra å fungere?

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Tue Oct 06, 2009 5:19 pm
by Menalto
Det kan være en modul som lager litt krøll.Prøv å skru av modulene en etter en og se om det hjelper.
Har du noe spesielt oppsett på forsiden med tanke på moduler?
Jeg sendte deg en privat melding, sjekk den ut.

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Tue Oct 06, 2009 5:51 pm
by TDSzevz
Da har jeg forsøkt å deaktivere alle moduler, men siden er fortsatt blank.

Jeg prøvde å deaktivere en-og-en og å deaktivere alle samtidig.

Edit:
Da er problemet løst med flott hjelp fra Menalto.

Problemet var at en bruker hadde lagt inn en ny artikkel på forsiden, som han nok har kopiert fra word/excel el. og da har det kommet med noe kode som har krasjet siden.

Takk for hjelpen alle sammen!

Re: Forsiden vises ikke, men adminpanel og offline fungerer

Posted: Tue Oct 06, 2009 7:15 pm
by Menalto
Da var siden oppe igjen. Ta en titt på artikkelen Kamp program, da det ser ut til at det er den som har lagd problemene