Siden vises ikke ordentlig i IE

Generelle spørsmål relatert til Joomla! 1.5, som ikke passer i andre forum ovenfor

Moderators: Per Yngve Berg, sone12

Locked
Stinemor
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 53
Joined: Wed Jun 18, 2008 1:30 pm

Siden vises ikke ordentlig i IE

Post by Stinemor » Fri Jun 24, 2011 7:38 pm

Hei!

Siden min vil ikke vises ordentlig i Internett explorer. Den klarer ikke å laste inn bildeslideren "NV slider". I tillegg vises en del av teksten feil, f.eks under "tjenester". Noen som kan hjelpe meg med dette? I safari vises siden ordentlig, foruten et blått spørsmålstegn som dukker opp over slideren. Ser ut som det skal være et bilde der som mangler, men dette vises ikke i FF eller Oprah. FInner heller ikke noe i kodene som tyder på at det skal ligge et bilde der.

Hjelp meg noen, vær såå snill, er helt fortapt her!

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 24870
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Post by Per Yngve Berg » Fri Jun 24, 2011 7:53 pm

Har du en link?

Stinemor
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 53
Joined: Wed Jun 18, 2008 1:30 pm

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Post by Stinemor » Fri Jun 24, 2011 8:21 pm

www.team-partner.no/joomla. Mente forresten at teksten ikke vises ordentlig i "Om oss". Teksten er imidlertid ikke det største problemet. Skjønner ikke hvorfor bildeslideren ikke vil laste inn..

Setter stor pris på hjelp!

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4785
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Post by rued » Sat Jun 25, 2011 9:14 am

Siden ser bra ut herfra i de fleste nettlesere på både Linux og Windows, så jeg vet ikke hva vi skal se etter. Eneste problemet er rødt kryss i IE9, men det skyldes vel en dårlig kodet utvidelse. Hva med å teste ut annen sliderløsning heller? Ser ut som denne du nå bruker setter inn mye forskjellig direkte i kode der den vises, fremfor å legge stilark m.m. inn i head.

Finnes mange fine løsninger for bildefremvisning/slider/rotering og det burde gå raskt å teste ut noe annet når denne ikke fungerer optimalt for deg. Forsiden er da også vannvittig treg å laste til tider, og bare det alene er god grunn til å finne en annen og bedre utvidelse - eller server.

Se forøvrig også:
http://validator.w3.org/check?verbose=1 ... Fjoomla%2F
(Feilen som gir krysset vises her ;))

http://jigsaw.w3.org/css-validator/vali ... Fjoomla%2F
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, CONSIGNOR EDI, Mamut ordreimport og produkteksport, kortbetaling og faktura m.m.

Norsk Joomla! - Norwegian Translation Team - http://www.norskjoomla.no

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 24870
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Post by Per Yngve Berg » Sat Jun 25, 2011 9:28 am

Feil sti/filnavn:

Code: Select all

<div class="spotlight">
<img src="/joomla/templates/mybusiness/ alt=" border="0" "=""/>
mybusiness er en folder og bilde mangler defor filnavn.

Stinemor
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 53
Joined: Wed Jun 18, 2008 1:30 pm

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Post by Stinemor » Sat Jun 25, 2011 10:17 am

Hei igjen

Takk for gode innspill. Skal sjekke ut andre løsninger for slideren og se om det funker bedre.

Når det gjelder feil sti/filnavn, hva er det som ska stå i stedet for mybusiness da?

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 24870
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Post by Per Yngve Berg » Sat Jun 25, 2011 10:24 am

Det vet ikke vi. Du må finne bildefilen som skal vises der.

Stinemor
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 53
Joined: Wed Jun 18, 2008 1:30 pm

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Post by Stinemor » Sat Jun 25, 2011 12:56 pm

Men hva om jeg ikke skal ha et bilde der? Skal jeg bare fjerne hele den koden da? Hvor ligger denne koden egentlig?

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 24870
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Post by Per Yngve Berg » Sat Jun 25, 2011 5:01 pm

Den er ikke en modul-posisjon. Den må være en del av malen.

Stinemor
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 53
Joined: Wed Jun 18, 2008 1:30 pm

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Post by Stinemor » Sun Jun 26, 2011 9:03 am

Der forsvant omsider krysset ser det ut til. Fjernet denne linjen i index.php: <div class="spotlight"><img src="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template ?>/ alt="border="0" " />

Takk for all hjelp og innspill. Skal bytte slider nå også, så satser jeg på at siden vil funke fint i ie også :)


Locked

Return to “Generelt”