Page 1 of 1

Siden vises ikke ordentlig i IE

Posted: Fri Jun 24, 2011 7:38 pm
by Stinemor
Hei!

Siden min vil ikke vises ordentlig i Internett explorer. Den klarer ikke å laste inn bildeslideren "NV slider". I tillegg vises en del av teksten feil, f.eks under "tjenester". Noen som kan hjelpe meg med dette? I safari vises siden ordentlig, foruten et blått spørsmålstegn som dukker opp over slideren. Ser ut som det skal være et bilde der som mangler, men dette vises ikke i FF eller Oprah. FInner heller ikke noe i kodene som tyder på at det skal ligge et bilde der.

Hjelp meg noen, vær såå snill, er helt fortapt her!

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Posted: Fri Jun 24, 2011 7:53 pm
by Per Yngve Berg
Har du en link?

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Posted: Fri Jun 24, 2011 8:21 pm
by Stinemor
www.team-partner.no/joomla. Mente forresten at teksten ikke vises ordentlig i "Om oss". Teksten er imidlertid ikke det største problemet. Skjønner ikke hvorfor bildeslideren ikke vil laste inn..

Setter stor pris på hjelp!

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Posted: Sat Jun 25, 2011 9:14 am
by rued
Siden ser bra ut herfra i de fleste nettlesere på både Linux og Windows, så jeg vet ikke hva vi skal se etter. Eneste problemet er rødt kryss i IE9, men det skyldes vel en dårlig kodet utvidelse. Hva med å teste ut annen sliderløsning heller? Ser ut som denne du nå bruker setter inn mye forskjellig direkte i kode der den vises, fremfor å legge stilark m.m. inn i head.

Finnes mange fine løsninger for bildefremvisning/slider/rotering og det burde gå raskt å teste ut noe annet når denne ikke fungerer optimalt for deg. Forsiden er da også vannvittig treg å laste til tider, og bare det alene er god grunn til å finne en annen og bedre utvidelse - eller server.

Se forøvrig også:
http://validator.w3.org/check?verbose=1 ... Fjoomla%2F
(Feilen som gir krysset vises her ;))

http://jigsaw.w3.org/css-validator/vali ... Fjoomla%2F

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Posted: Sat Jun 25, 2011 9:28 am
by Per Yngve Berg
Feil sti/filnavn:

Code: Select all

<div class="spotlight">
<img src="/joomla/templates/mybusiness/ alt=" border="0" "=""/>
mybusiness er en folder og bilde mangler defor filnavn.

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Posted: Sat Jun 25, 2011 10:17 am
by Stinemor
Hei igjen

Takk for gode innspill. Skal sjekke ut andre løsninger for slideren og se om det funker bedre.

Når det gjelder feil sti/filnavn, hva er det som ska stå i stedet for mybusiness da?

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Posted: Sat Jun 25, 2011 10:24 am
by Per Yngve Berg
Det vet ikke vi. Du må finne bildefilen som skal vises der.

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Posted: Sat Jun 25, 2011 12:56 pm
by Stinemor
Men hva om jeg ikke skal ha et bilde der? Skal jeg bare fjerne hele den koden da? Hvor ligger denne koden egentlig?

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Posted: Sat Jun 25, 2011 5:01 pm
by Per Yngve Berg
Den er ikke en modul-posisjon. Den må være en del av malen.

Re: Siden vises ikke ordentlig i IE

Posted: Sun Jun 26, 2011 9:03 am
by Stinemor
Der forsvant omsider krysset ser det ut til. Fjernet denne linjen i index.php: <div class="spotlight"><img src="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template ?>/ alt="border="0" " />

Takk for all hjelp og innspill. Skal bytte slider nå også, så satser jeg på at siden vil funke fint i ie også :)