Innehållet i Media visas ej

Diskutera allmänna frågor rörande Joomla! 1.5!

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
kennert46
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Mon Jun 13, 2011 11:14 am

Innehållet i Media visas ej

Post by kennert46 » Mon Jun 13, 2011 7:31 pm

Jag kan inte se innehållet i Media. Ingen mapp visas över huvud taget. Kan jag kopiera in en ny com_media via ftp utan att bildinnehållet i Media påverkas, eller hur ska jag göra för att kunna se bilderna och även ladda upp nya?
Jag använder JCE-editorn och där kan jag se innehållet när jag ska infoga en bild i en artikel t.ex.
/Kennert

User avatar
zpikesweden
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 343
Joined: Mon Jan 22, 2007 1:23 pm
Location: Umeå
Contact:

Re: Innehållet i Media visas ej

Post by zpikesweden » Tue Jun 14, 2011 10:01 pm

Kontrollera så inställningarna under Globala inställningar -> System -> Mediainställningar är korrekta, och att användaren du har får se innehållet i Mediahanteraren.

kennert46
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Mon Jun 13, 2011 11:14 am

Re: Innehållet i Media visas ej

Post by kennert46 » Wed Jun 15, 2011 9:38 am

Jag har kontrollerat, mot en anna webplats som fungerar, och allt verkar korrekt. Hur kontrollerar jag att användaren kan se innehållet i Mediahanteraren?

kennert46
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Mon Jun 13, 2011 11:14 am

Re: Innehållet i Media visas ej

Post by kennert46 » Thu Jun 16, 2011 11:13 am

Jag har kontrollerat i systeminfo och alla mappar är skrivbara vilket bör betyda att alla kan komma åt dessa. Jag är superadministratör så jag om någon borde ju komma åt mapparna. Jag kan inte påminna mig om att jag har gjort någon inställning som gör att mappåtkomsten skulle vara begränsad.
Jag är mycket tacksam för tips så jag kan åtgärda detta fel!

/Kennert


Locked

Return to “Allmänna frågor”