Behöver hjälp med ett fel .

Diskutera allmänna frågor rörande Joomla! 1.5!

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
avl1d
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 25
Joined: Tue May 17, 2011 1:40 pm

Behöver hjälp med ett fel .

Post by avl1d » Thu Aug 11, 2011 3:06 pm

Warning: chdir(): open_basedir restriction in effect. File(/customers/umeagatbilar.se/umeagatbilar.se/httpd.www/forum/) is not within the allowed path(s): (/customers/9/9/c/umeagatbilar.se//httpd.www:/customers/9/9/c/umeagatbilar.se//httpd.private:/customers/9/9/c/umeagatbilar.se//tmp:/customers/umeagatbilar.se:/var/www/diagnostics:/usr/share/php) in /customers/9/9/c/umeagatbilar.se/httpd.www/administrator/components/com_jfusion/plugins/phpbb3/user.php on line 153 Warning: include_once(): open_basedir restriction in effect. File(/customers/umeagatbilar.se/umeagatbilar.se/httpd.www/forum/common.php) is not within the allowed path(s): (/customers/9/9/c/umeagatbilar.se//httpd.www:/customers/9/9/c/umeagatbilar.se//httpd.private:/customers/9/9/c/umeagatbilar.se//tmp:/customers/umeagatbilar.se:/var/www/diagnostics:/usr/share/php) in /customers/9/9/c/umeagatbilar.se/httpd.www/administrator/components/com_jfusion/plugins/phpbb3/user.php on line 176 Warning: include_once(/customers/umeagatbilar.se/umeagatbilar.se/httpd.www/forum/common.php): failed to open stream: Operation not permitted in /customers/9/9/c/umeagatbilar.se/httpd.www/administrator/components/com_jfusion/plugins/phpbb3/user.php on line 176 Warning: include_once(): Failed opening '/customers/umeagatbilar.se/umeagatbilar.se/httpd.www/forum/common.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/9/9/c/umeagatbilar.se/httpd.www/administrator/components/com_jfusion/plugins/phpbb3/user.php on line 176 Fatal error: Call to a member function session_begin() on a non-object in /customers/9/9/c/umeagatbilar.se/httpd.www/administrator/components/com_jfusion/plugins/phpbb3/user.php on line 179

Får den dära varningen på sidan, dock så reloadar jag så fungerar allt igen. vad är de som ställer till de hela ?

avl1d
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 25
Joined: Tue May 17, 2011 1:40 pm

Re: Behöver hjälp med ett fel .

Post by avl1d » Tue Aug 16, 2011 6:55 pm

Lyckades lösa de hela genom att ändra om temp mappen.
Så nu fungerar de igen.


Locked

Return to “Allmänna frågor”