Page 1 of 1

Användarnamnet och lösenordet stämmer inte eller....

Posted: Thu Dec 15, 2011 9:43 am
by spehe
"Användarnamnet och lösenordet stämmer inte eller så har du inget konto än." Jag får detta mystiska meddelande när jag går till http://www.utvecklingspartiet.se Jag har sett det i andra forum, men då har det alltid varit i kombination med att man inte kan logga in, antingen på front-end eller back-end, men jag försöker inte logga in utan vill bara att sidan skall visas.

Det konstiga är att det inte uppträder alltid, men har det väl börjat är det väldigt svårt att bli av med. I samband med att meddelandet visas så slutar allt annat att funka, dvs meddelandet visas och bara texten på första artikeln syns. Menyer, moduler och allt annat är borta.
up.JPG
Jag har två identiska siter på två olika servrar och det är bara på produktionsservern problemet uppträder, inte på testservern.

Var börjar man att felsöka?

Re: Användarnamnet och lösenordet stämmer inte eller....

Posted: Thu Dec 15, 2011 4:23 pm
by Zello
Tror du att du kan ringa in problemet lite mer. Jag "lyckas" inte få felet i nån webbläsare.
- Viss webbläsare?
- Viss version av den webbläsaren?
- Skillnader i conf på developer & production miljö?
- ??

Re: Användarnamnet och lösenordet stämmer inte eller....

Posted: Thu Dec 15, 2011 8:29 pm
by spehe
Ännu konstigare. Felet uppstod under två dagar (igår och idag) men nu när jag försöker återskapa det kan jag inte. Det hände i både Firefox8 och IE9, och jag fick för mig att IE var lite mer benägen att framkalla felet.

Jag ber att få tacka så länge och återkommer om jag på något sätt kan återskapa problemet.