Meny fungerar inte

Diskutera frågor rörande själva användandet av Joomla! 1.5 och administratörsdelen.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
Frippe
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Tue Oct 09, 2007 7:30 pm

Meny fungerar inte

Post by Frippe » Tue Oct 09, 2007 7:34 pm

Hej!

När jag väl har skapat en ny meny knapp i joomla, så fungerar det inte att klicka på den, det blir felmeddelande om att index.php.

Se felet på denna sida så fattar ni vad jag säger är felet: http://sub.itscouten.se/segeltorp2/

Frippe
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Tue Oct 09, 2007 7:30 pm

Re: Meny fungerar inte

Post by Frippe » Tue Oct 09, 2007 7:44 pm

Fixat det... x)

prim
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 269
Joined: Sun Oct 07, 2007 8:17 pm

Re: Meny fungerar inte

Post by prim » Tue Oct 09, 2007 8:53 pm

Nej det är fortfarande inte fixat. Det verkar som att du fortfarande håller på att installera om osv...

Frippe
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Tue Oct 09, 2007 7:30 pm

Re: Meny fungerar inte

Post by Frippe » Tue Oct 09, 2007 9:24 pm

snackade med supporten på mitt webbhotell, dom bad mig installera om å ställa iställningarna till php4. och gjort det. men det verkar inte funka... trodde det. något som vet vad man kan göra å det? finns det någon fil man kan ändra i där det står sökvägen?

Frippe
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Tue Oct 09, 2007 7:30 pm

Re: Meny fungerar inte

Post by Frippe » Fri Oct 12, 2007 8:36 am

ingen som vet hur man fixar det? skulle behöva hjälp

User avatar
svenl
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1032
Joined: Mon Oct 17, 2005 1:50 pm
Location: Närke, Sweden
Contact:

Re: Meny fungerar inte

Post by svenl » Fri Oct 12, 2007 8:49 am

Frippe wrote: snackade med supporten på mitt webbhotell, dom bad mig installera om å ställa iställningarna till php4.
Låter som det är på One som du ligger?
Om inte, vilket webbhotell är det?

Kör du SEO on eller off?
(Kan ge en del problem i 1.5 fortfarande om det är ON)

Några extrakomponenter installerade?

Det ser ut som allt är "rent". Mitt förslag är då att du raderar hela katalogen med joomla-installationen. Raderar databasen (om det bara är för denna sida som den används). Skapar sedan en ny databas och gör en nyinstallation av 1.5  RC3 (med PHP i version 4).

mvh
8)
-
Sanningen finns där ute, har du sökt efter ditt svar?
var svaret bra och löste ditt problem? Glöm då inte att ändra ditt första inlägg till löst (Solved)

Frippe
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 18
Joined: Tue Oct 09, 2007 7:30 pm

Re: Meny fungerar inte

Post by Frippe » Fri Oct 12, 2007 10:42 am

Jepp det ligger på One. Har testat att installera om i olika mappar och sånt, kör redan php4 på one istället för php5.

Vaddå SEO? Supporten sa att jag skulle maila dom om felet.


Locked

Return to “Användning och administration”