Rubriker (H1)

Diskutera frågor rörande själva användandet av Joomla! 1.5 och administratörsdelen.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
gunnar_berg
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sun Nov 21, 2010 10:36 am

Rubriker (H1)

Post by gunnar_berg » Sat Oct 22, 2011 9:38 am

Hej

Problem med H1:a på min sajt

Om jag har fattat rätt så blir rubriken i en artikel en H1:a. Men i alla mina artiklar så får jag bara en en "standard" H1:a vilket är samma som webbplatsens namn under globala inställningar.

Jag har testat men får inte det att fungera, någon som vet hur det skall fungera så att varje artikel får en unik H1:a men "standard" h1:an skall givetvis inte vara med eftersom man bara får ha en H1:a per sida.

Jag kör 1.5.22

Mvh
Gunnar

User avatar
Zello
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3869
Joined: Wed Jan 10, 2007 11:23 am
Location: Västerås - Sweden

Re: Rubriker (H1)

Post by Zello » Mon Oct 24, 2011 5:06 pm

Artikelrubrikerna är H2
Olle Zettergren
Freelance Senior Joomla developer
Moderator Swedish forum

gunnar_berg
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sun Nov 21, 2010 10:36 am

Re: Rubriker (H1)

Post by gunnar_berg » Mon Oct 24, 2011 5:19 pm

Zello wrote:Artikelrubrikerna är H2
Hej,

Tack för ditt svar, men har du något tips på hur jag får en unik H1:a på varje sida? Jag har precis installerat "sh404SEF" kanske den kan hjälpa mig. Men man vill gärna kunna förändra utan att använda ett plugginprogram.

User avatar
Mackelito
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2901
Joined: Tue Aug 23, 2005 12:14 pm
Location: Stockholm

Re: Rubriker (H1)

Post by Mackelito » Wed Nov 16, 2011 10:29 am

Zello wrote:Artikelrubrikerna är H2
Det stämmer inte alltid.. det beror på hur mallen är gjord :)

ett ex: http://www.mittyrke.se/yrkesinformation ... igner.html
- Det bästa sättet att lära sig på är att göra det själv!
- Markus Thiel
http://www.homeofsweden.se
http://www.mittyrke.se

User avatar
Zello
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 3869
Joined: Wed Jan 10, 2007 11:23 am
Location: Västerås - Sweden

Re: Rubriker (H1)

Post by Zello » Wed Nov 16, 2011 10:17 pm

Nu syftade jag kanske på JoomlaCore ;) Mittyrke är som jag ser i koden byggd med K2 och då är det som du säger en enkel sak att "knacka" om K2-Mallen. (Det är dessutom jättekul med den friheten. :) )
Olle Zettergren
Freelance Senior Joomla developer
Moderator Swedish forum


Locked

Return to “Användning och administration”