Vit sida när jag ska redigera artikel i back end?

Diskutera frågor rörande själva användandet av Joomla! 1.5 och administratörsdelen.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Post Reply
tin_70
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 189
Joined: Mon Sep 24, 2007 3:30 pm

Vit sida när jag ska redigera artikel i back end?

Post by tin_70 » Wed Nov 07, 2012 3:26 pm

Hejsan! Ett tag sedan jag var här men nu har stött på patrull på en gammal sida.. 1.5.20 - uppgraderade denna till 1.5.26 och problemet är att när jag loggar in och ska redigera i en artikel så ser sidan ut så här som bilden visar.

Ytterligare problem är att jag TROR att detta problem redan fanns på 1.5.20... Har inte en aning om var jag ska börja felsöka?
Någon som vet vad det handlar om?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
oxiepagen
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1712
Joined: Thu Nov 15, 2007 4:12 pm
Location: Oxie, Sweden
Contact:

Re: Vit sida när jag ska redigera artikel i back end?

Post by oxiepagen » Wed Nov 21, 2012 10:32 pm

Hej,
Testa att ladda upp hela 1.5.26 paketet igen på din server.
Antagligen är det något som har gått fel vid uppdateringen. Kanske är så, men testa det först.
Mvh / Regards
Andreas Lindvall - Moderator Swedish forum
http://www.oxiepagen.se

tin_70
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 189
Joined: Mon Sep 24, 2007 3:30 pm

Re: Vit sida när jag ska redigera artikel i back end?

Post by tin_70 » Thu Nov 22, 2012 3:40 pm

Hej och tack för svar!
Har totalt glömt av att jag la ut detta... Jag löste det på egen hand - efter att ha laddat upp 1.5.26 igen fick jag iaf ett felmeddelande vid artiklarna och det visade sig att jag behövde ändra i en fil för programmet letade efter en redigerare.. (hittade om detta på Internet) sen hade jcomments blivit skadat så efter att jag ändrat php filen samt ominstallerat jcomments fungerar allt som det ska.

User avatar
oxiepagen
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1712
Joined: Thu Nov 15, 2007 4:12 pm
Location: Oxie, Sweden
Contact:

Re: Vit sida när jag ska redigera artikel i back end?

Post by oxiepagen » Mon Nov 26, 2012 8:30 pm

Det var bra att du löste det!
Sätter ärendet som löst.
Mvh / Regards
Andreas Lindvall - Moderator Swedish forum
http://www.oxiepagen.se

tin_70
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 189
Joined: Mon Sep 24, 2007 3:30 pm

Re: Vit sida när jag ska redigera artikel i back end?

Post by tin_70 » Mon Nov 26, 2012 9:04 pm

Tack! Och här är länken som hjälpte mig ifall någon annan råkar ut för samma sak ;)

http://whatisgon.wordpress.com/2012/05/ ... in-joomla/


Post Reply

Return to “Användning och administration”