checkbox fattas

Diskutera frågor rörande installation, backup, migrering och säkerhet avseende Joomla! 1.5.

Moderators: Zello, chrille

Forum rules
Forumregler
Locked
Akarr
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 189
Joined: Fri Nov 07, 2008 12:51 pm

checkbox fattas

Post by Akarr » Tue Aug 24, 2010 9:17 pm

*edit.
hittade precis lite länkar om detta. så bara stäng tråden tack. :)

http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=449&t=457360


försökt hitta i forumet om mitt problem men inte hittat nåt. verkar som jag är unik om detta.
nu är det andra eller tredje gången jag råkar ut för detta.

Vad som händer är att checkboxen försvinner i min admin. jag kan alltså inte markera om jag vill ta bort en modul och detta smittar av sig på artiklar och på lite andra ställen. ni vet första raden under där man kan markera artikel,modul, osv.. den är blank ingen ruta. detta skapar problem samt att det känns som nåt är buggat och är fel. vad gör man?

sitter med skiten på one.com och vill inte ominstallera för allt bök som följer på det. har råkat ut för detta på localhost en gång men det lösta jag smidigt genom att avinstallera och installera om. men på livesajterna kan jag inte göra det.

tacksam för alla svar.
8)

Akarr
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 189
Joined: Fri Nov 07, 2008 12:51 pm

Re: checkbox fattas

Post by Akarr » Tue Aug 24, 2010 9:28 pm

hmm jag trodde det skulle finnas i nån av trådarna lösning på detta.

jag installera Joomla 1.5.20 och allt funkar normalt. men efter jag lagt till en modul försvann alla checkboxar.


Locked

Return to “Installation, backup och säkerhet”