Page 1 of 1

*Fixat* Nyinstallerat, artiklar visas inte

Posted: Tue Nov 30, 2010 6:24 pm
by Cissi
Hej

Jag har installerat Joomla 1.5 på en ny site (har byggt ett par stycken så är inte helt nybörjare), men när jag börjar bygga så visas inte artiklarna jag gjort. Alltså vid klick i menyn hamnar man på en 404-sida.

Har aldrig hänt mig förut, gissar att det är något fel som blev vid installationen (gjord med Installatron) någon som har någon idé vad det kan vara?

Tacksam för hjälp

Re: Nyinstallerat, artiklar visas inte

Posted: Tue Nov 30, 2010 6:36 pm
by MikkeAD
Hej Cissi

Ge oss en länk till din sida

/jörgen

Re: Nyinstallerat, artiklar visas inte

Posted: Tue Nov 30, 2010 6:38 pm
by Cissi
Själklart, dumt av mig...
http://www.pumikennel.se

eller

http://pumikennel.se.preview.binero.se/

Glömde säga att domänen är nyflyttad i dag, så ibland hamnar man på det gamla webhotellet där sidan blev hackad.

Re: Nyinstallerat, artiklar visas inte

Posted: Tue Nov 30, 2010 6:57 pm
by MikkeAD
Får ett felmeddelande när jag klickar på din länk

Restricted index access (Begränsad index tillgång)


/jörgen

Re: Nyinstallerat, artiklar visas inte

Posted: Tue Nov 30, 2010 6:58 pm
by Cissi
MikkeAD wrote:Får ett felmeddelande när jag klickar på din länk

Restricted index access (Begränsad index tillgång)


/jörgen
Jag har lagt till en länk till i inlägget ovan orkar du prova den istället?

Re: Nyinstallerat, artiklar visas inte

Posted: Tue Nov 30, 2010 6:59 pm
by vendelberg
Hej
Har du stängt av sh404 och testat?

Re: Nyinstallerat, artiklar visas inte

Posted: Tue Nov 30, 2010 7:02 pm
by Cissi
vendelberg wrote:Hej
Har du stängt av sh404 och testat?
Nej, var gör jag det?

Re: Nyinstallerat, artiklar visas inte

Posted: Tue Nov 30, 2010 7:02 pm
by MikkeAD
Sista länken fungerade, men varför har du en sådan url

http://pumikennel.se.preview.binero.se/

Jag har själv ett antal sidor på binero och det är ett bra val av dig.

Om du vill kan du PM:a mig admin lösen så ska jag ta en titt.

/jörgen

Re: Nyinstallerat, artiklar visas inte

Posted: Tue Nov 30, 2010 7:05 pm
by Cissi
MikkeAD wrote:Sista länken fungerade, men varför har du en sådan url

http://pumikennel.se.preview.binero.se/

Jag har själv ett antal sidor på binero och det är ett bra val av dig.

Om du vill kan du PM:a mig admin lösen så ska jag ta en titt.

/jörgen
Det är en adress man kan använda innan allt är överflyttat/alt domän registrerad så att man snabbt kan komma i gång med byggandet om jag förstått rätt.

Re: Nyinstallerat, artiklar visas inte

Posted: Tue Nov 30, 2010 8:55 pm
by oxiepagen
Jag kan meddela att inget fungerar som det ska när du kör på adressen "http://pumikennel.se.preview.binero.se/".
Vänta tills du har fått din domän aktiverad.

Jag hade också problem när jag checkade in hos Binero. Men allt löste sig när jag slutade att köra på preview.binero.se och körde på min egna domän istället.

Re: Nyinstallerat, artiklar visas inte

Posted: Tue Nov 30, 2010 10:45 pm
by MikkeAD
andyold wrote:Jag kan meddela att inget fungerar som det ska när du kör på adressen "http://pumikennel.se.preview.binero.se/".
Vänta tills du har fått din domän aktiverad.

Jag hade också problem när jag checkade in hos Binero. Men allt löste sig när jag slutade att köra på preview.binero.se och körde på min egna domän istället.
Inte heller http://pumikennel.se/ fungerar, hon ska prata med sitt webbhotel i morgon.

Re: Nyinstallerat, artiklar visas inte

Posted: Fri Dec 03, 2010 8:47 am
by Cissi
Problemet löst.
Efter mycket detektivarbete upptäckte jag att Bineros OneClick Install inte installerar htcacess-filen men har förinställt sökmotorvänliga url'r och då skiter det sig så klart.
Tack till er som försökte hjälpa!

Re: *Fixat* Nyinstallerat, artiklar visas inte

Posted: Fri Dec 03, 2010 9:29 am
by oxiepagen
Bra att det gick att lösa! :)