Vissa artiklar har försvunnit

Diskutera frågor rörande installation, backup, migrering och säkerhet avseende Joomla! 1.5.

Moderators: chrille, Zello

Forum rules
Forumregler
Locked
TSW
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 75
Joined: Tue Sep 20, 2011 7:58 pm

Vissa artiklar har försvunnit

Post by TSW » Mon Dec 19, 2011 7:39 pm

Hej

Jag uppgraderade min joomla båda till 1.5 och även 1.7. Vissa artiklar syns inte, dvs det blir bara vita sidor när man klickar på dom, men går jag in i backend så finns de där. What is the problem?

EE Photo
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1858
Joined: Mon Dec 14, 2009 4:17 pm

Re: Vissa artiklar har försvunnit

Post by EE Photo » Mon Dec 19, 2011 8:23 pm

Har jag förstått rätt att vissa av dina artiklar inte syns på front-end efter att du har migrerat ifrån Joomla 1.5 till Joomla 1.7?

Använde du JUpgrade för att migrera din sajt?

Kör du senaste Joomla versionen, 1.7.3?

Kan du länka till din sajt?
Besök gärna min webbplats: http://www.fotoforalla.se/

TSW
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 75
Joined: Tue Sep 20, 2011 7:58 pm

Re: Vissa artiklar har försvunnit

Post by TSW » Thu Dec 22, 2011 8:56 am

EE Photo wrote:Har jag förstått rätt att vissa av dina artiklar inte syns på front-end efter att du har migrerat ifrån Joomla 1.5 till Joomla 1.7?

Använde du JUpgrade för att migrera din sajt?

Kör du senaste Joomla versionen, 1.7.3?

Kan du länka till din sajt?
Hej

1. Artiklarna finns. I frontpage och när man klickar på "read more" blir det helt vitt. Går jag till dessa artiklar i backend så finns de där.

2. Ja det var jupgrade jag använde.

3. Ja den senaste versionen av joomla.

4. Eftersom jag är inte klar med säkerheten går det tyvärr inte att länka.

EE Photo
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1858
Joined: Mon Dec 14, 2009 4:17 pm

Re: Vissa artiklar har försvunnit

Post by EE Photo » Thu Dec 22, 2011 10:24 am

Jag kan inte hjälpa dig om jag inte får en länk till din sajt. Kan du inte PM:a mig en länk?
Besök gärna min webbplats: http://www.fotoforalla.se/

TSW
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 75
Joined: Tue Sep 20, 2011 7:58 pm

Re: Vissa artiklar har försvunnit

Post by TSW » Sun Dec 25, 2011 11:10 am

Har fixat problemet och det var enklare än jag trodde.

Lösningen:

Byta the value i php.ini till något högre, för mig blev det x10.


Locked

Return to “Installation, backup och säkerhet”