Page 1 of 1

Xmap translation needed!

Posted: Tue Sep 18, 2007 4:49 pm
by guilleva
Hello all, I need help with translation for a new component. If somebody can do it would be great!

The component is Xmap and can be found on Joomla's extensions directory at
http://extensions.joomla.org/component/ ... Itemid,35/

Thanks in advance. If someone is interested, please notify it here to avoid duplicated translations.

Attached is the english language file.

Re: Xmap translation needed!

Posted: Wed Sep 19, 2007 7:00 am
by tsimpo
Ι installed your component but I didn't work with opera and firefox.

I would like to transalate it but it doesn't work for me.


PS
I think that joomla (even 1.5) is ΝΟΤ mature enough for ajax.

Re: Xmap translation needed!

Posted: Wed Sep 19, 2007 12:23 pm
by guilleva
Thanks for your help, I have tested it in many browsers including firefox (the one that i use) and opera. Which versions do you use? Can you see any javascript error in the error console?

Thanks in advace!

Re: Xmap translation needed!

Posted: Wed Sep 19, 2007 7:29 pm
by tsimpo
guilleva wrote: Thanks for your help, I have tested it in many browsers including firefox (the one that i use) and opera. Which versions do you use? Can you see any javascript error in the error console?

Thanks in advace!
JavaScript - http://www.mydomain.gr/administrator/in ... n=com_xmap
Event thread: click
Error:
name: Error
message: Security violation


Opera
--------
Version 9.02
Build 8585
Platform Win32
System Windows 2000
Java Sun Java Runtime Environment version 1.6
XHTML+Voice Plug-in not loaded

====================================


ie6

line 45 :
Error: Permission denied

Re: Xmap translation needed!

Posted: Sun Sep 23, 2007 4:19 pm
by guilleva
Hi again, I have found the reason of the problem. If you have access to your site by more than one subdomains, then you shuold use the one that is configured in joomla. For example. if you have configured your domain as http://www.yourdomain.com and you try to use Xmap on http://yourdomain.com  then this error happens. I'm going to fix this on the next release!


Thanks!

Re: Xmap translation needed!

Posted: Sun Sep 23, 2007 4:47 pm
by Tonie
For the people wanting to translate, please see the following list: http://joomla.vargas.co.cr/index.php?op ... 8&Itemid=6. It has all current translations out there.