mainmenu & phpbb2 problem

Moderators: Aris Ntatsis, geof

Locked
rousok
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Sun Nov 11, 2007 9:05 pm

mainmenu & phpbb2 problem

Post by rousok » Thu Dec 06, 2007 2:26 pm

Κατάφερα τελικώς να κάνω εγκατάσταση το joomla και να ενσωματώσω το phpbb2 με γεφύρωση του mehdi (και τα δυο σε iso μορφή).
Αυτό που θέλω να κάνω τώρα είναι : επειδή το forum είναι integrated στο joomla δοκίμασα να βάλω το mainmenu του joomla να μην εμφανίζεται στη σελίδα που ανοίγει το forum. Όλα καλά μόνο που η αριστερή κολόνα οπού εμφανίζεται το mainmenu μένει κενή. Θα  ήθελα σε αυτή την περίπτωση το forum η μια άλλη σελίδα στην οποία δεν θα εμφανίζεται το mainmenu να μπορεί να γεμίζει το template. Να μεγαλώνει το width του εκάστοτε component μέχρι τα όρια του template.
Αν γνωρίζει κανείς κάτι θα του ήμουν ευγνώμων. ευχαριστώ 8)

Modkafros]
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 35
Joined: Sun Sep 24, 2006 11:26 am
Contact:

Re: mainmenu & phpbb2 problem

Post by Modkafros] » Fri Dec 07, 2007 9:55 am

Εχω την εντυπωση οτι για να εχεις full width πρεπει η να το υποστηριζει το template η να το σχεδιασεις εσυ πειραζοντας το .php και το .css
Αν ξερεις το ονομα του template σου πες μηπως μπορω να σε βοηθησω

rousok
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Sun Nov 11, 2007 9:05 pm

Re: mainmenu & phpbb2 problem

Post by rousok » Fri Dec 07, 2007 10:34 am

το template ειναι το silver flare παρακατω σου βαζω και το λινκ για να το δεις.
silver_flare
αν μπορεις να κανεις κατι θα σου ειμαι υποχρεος. Ευχαριστω

rousok
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Sun Nov 11, 2007 9:05 pm

Re: mainmenu & phpbb2 problem

Post by rousok » Fri Dec 07, 2007 11:22 am

και κάτι ακόμα. γιατί όταν βάζω ένα νέο και αυτό είναι λίγο μεγάλο, στο frontpage μου μετακινεί τα contents έξω από τα όρια της δεξιάς κολόνας?
Παρακάτω το παράδειγμα
http://www.e-igoumenitsa.gr/nv

Modkafros]
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 35
Joined: Sun Sep 24, 2006 11:26 am
Contact:

Re: mainmenu & phpbb2 problem

Post by Modkafros] » Fri Dec 07, 2007 1:46 pm

Το συγκεκριμενο template ειναι απο τα "απλα" οποτε δεν νομιζω να εχει full width.
Λογικα αν το ψαξεις μπορεις να το φτιαξεις...

Τωρα για τα modules αυτο συμβαινει αν ειναι κακοσχεδιασμενο το template (απανια)
ή αν εχεις πειραξει το css. Το προβλημα υπαρχει στο πως βλεπει στο css τα πεδια
του main left kai right.

Σορρυ που δεν μπορω να σου βοηθησω συγκεκριμενα αλλα αυτην την στιγμη δεν εχω χρονο..

Μπορει να κατσω το βραδυ

rousok
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Sun Nov 11, 2007 9:05 pm

Re: mainmenu & phpbb2 problem

Post by rousok » Fri Dec 07, 2007 3:27 pm

ok φιλε. αν μπορεσεις καλως. εγω θα το προσπαθησω λιγακι και βλεπουμε

rousok
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Sun Nov 11, 2007 9:05 pm

Re: mainmenu & phpbb2 problem

Post by rousok » Fri Dec 07, 2007 4:07 pm

τελικα εβγαλα ακρη με το να γεμιζει την αριστερη πλευρα. ηθελε τον παρακατω κωδικα

Code: Select all

<?php if (mosCountModules('left')>0) { ?>
    				<div id="left_outer">
      				<div id="left_inner">
        			<?php mosLoadModules ( 'left', -2 ); ?>
αλλα το προεκυψε αλλο. απλα πηγε αριστερα και δεν γεμισε ολο το template. τωρα εχω απο τα δεξια το problem. ελεος ???


Locked

Return to “Joomla! 1.0.x”