Ερώτηση πρωτάρη

Moderators: macman, geof

torture5
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Mon Jun 27, 2011 6:36 pm

Ερώτηση πρωτάρη

Postby torture5 » Mon Jun 27, 2011 6:43 pm

Καλησπέρα παιδιά και καλως σας βρήκα!

Ειμαιι πολυ νεος στο ολο θεμα. Η απορια μου ειναι πολυ απλη.

Εχω διαλέξει να δουλέψω με το xaamp και πανω εκει να κανω εγκατασταση το joomla.
Βαζω το xaamp, ολα καλα. Κατεβαζω το joomla. Το ξε-ζιπαρω και το βάζω με το ονομα "joomla" στον φακελο htdocs οπως ειναι το σωστο. Οταν ομως ανοιγω εναν browser και πληκτρολογω το http://localhost/joomla/installation/index.php μου βγαινει το μηνυμα "Oops! Google Chrome could not find localhost".

Ειμαι σιγουρος οτι εχω κανει καποια πατατα και η λυση ειναι μπροστα στα ματια μου αλλα εχω κολλησει. Τι μπορει να ξεχναω;

Να πω οτι δοκιμασα και με την 1.5.χχ και με την 1.6.χχ εκδοση

bill_1
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Sun Feb 07, 2010 1:43 pm

Re: Ερώτηση πρωτάρη

Postby bill_1 » Tue Jun 28, 2011 7:15 am

δοκιμασε το 127.0.0.1 ειναι το ιδιο πραγμα

torture5
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Mon Jun 27, 2011 6:36 pm

Re: Ερώτηση πρωτάρη

Postby torture5 » Sat Jul 02, 2011 10:33 am

bill_1 wrote:δοκιμασε το 127.0.0.1 ειναι το ιδιο πραγμα

Οντως με αυτον τον τροπο που λες φιλε μου οντως αποκτω προσβαση στο XAAMP αλλα και παλι δεν μπορω να βγαλω ακρη με το joomla, δεν εμφανιζετε πουθενα.

Εχω κανει κατι λαθος; Μηπως ξεχναω να κανω κατι;
Σε windows 7 το εχω εγκαταστησει και μαλιστα στον default φακελο που εβγαζε απο μονο του το XAAMP δηλαδη απευθειας στον "c" και οχι στο "program files"!

bill_1
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Sun Feb 07, 2010 1:43 pm

Re: Ερώτηση πρωτάρη

Postby bill_1 » Thu Aug 04, 2011 5:37 pm

οταν λες δεν εμφανιζετε πουθενα


Return to “Joomla! 1.5.x”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest