Page 1 of 1

Virtue Mart - fjerne processlinie?

Posted: Mon Oct 08, 2007 5:37 pm
by Smile1982
Hej, jeg er ved at sætte Virtue Mart op på en hjemmeside...

Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan man fjerner proceslinien ved køb, nogle der kan hjælpe? :)



Re: Virtue Mart - fjerne processlinie?

Posted: Mon Oct 08, 2007 6:25 pm
by hgr
Mener det ligger som en konfigurations mulighed under opsætning

Re: Virtue Mart - fjerne processlinie?

Posted: Mon Oct 08, 2007 6:56 pm
by Smile1982
Ja det gør det - har gjort det, da jeg satte VM op på en anden hjemmeside, men kan ikke finde det igen. Nogle der kan guide mig ind til det? :-\

Re: Virtue Mart - fjerne processlinie?

Posted: Mon Oct 08, 2007 7:05 pm
by hgr
Det tog mig så 3 minutter at finde det, og alt jeg gjorde var at bladre konfigurations indstillingerne igennem fra start til slut.

Jeg har den Engelske version i øjeblikket og der skal du gå ind under

Configuration/Checkout

Øverst er der et felt hvor du kan sætte et flueben hvis processen skal vises. På engelsk hedder den "Enable checkout bar"

Håber du kan bruge det til noget, nu når det er venstrehånds hjælp  ;D

Re: Virtue Mart - fjerne processlinie?

Posted: Tue Oct 09, 2007 8:35 am
by Smile1982
ih, så er jeg suset forbi den hver gang jeg har kigget der :-[

Mange tak, så har jeg et mindre problem :D

Re: Virtue Mart - fjerne processlinie?

Posted: Tue Oct 09, 2007 5:42 pm
by jessdk