Gram og VirtueMart

Alt om nethandel, donationer, betalt medlemskab, abonnenter m.m. i Joomla!

Moderators: b-ronnow, ot2sen

User avatar
moskjaer
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Thu Nov 08, 2007 11:28 am
Contact:

Gram og VirtueMart

Postby moskjaer » Thu Nov 08, 2007 11:55 am

For en kunde er vi ved at opbygge et website med VirtueMart 1.0.13a. Vi har et problem med at benytte Standard Shipping Module sammen med vægt på produkterne i kilogram. Vi har opsat en række fragtpriser i VM ift. PostDanmarks takster, men uanset hvor meget produktet vejer, vælges altid laveste fragtpris.

Produktets vægt er sat til 2.0000 og enheden er "grammes".

Nogen der har erfaring med opsætning af VM til danske vægtbetegnelser?
Last edited by moskjaer on Thu Nov 22, 2007 8:33 am, edited 1 time in total.
Kurt Moskjær Andersen
Moskjær Marketing - http://www.moskjaer.dk

solsikkehaven
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4757
Joined: Thu Aug 18, 2005 5:24 am
Location: Vestjylland, Danmark
Contact:

Re: Gram og VirtueMart

Postby solsikkehaven » Thu Nov 08, 2007 12:04 pm

Hej Kurt.

Dejligt at se at der er andre Joomla leverandører herude vestpå :-)

(er selv fra Ringkøbing)...

sorry - har ikke svaret til dig på spørgsmålet, men ville bare hilse på. ...
Morten Knudsen
http://mortenknudsen.dk - WordPress hjemmesideløsninger til vestjyske virksomheder og foreninger
http://wpguru.dk - WordPress Guru - tips & tricks til WordPress

User avatar
moskjaer
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Thu Nov 08, 2007 11:28 am
Contact:

Re: Gram og VirtueMart

Postby moskjaer » Thu Nov 08, 2007 12:29 pm

Morten: Jo, vi gør hvad vi kan for at udbrede kendskabet til Joomla!. Du er velkommen til at kigge forbi, hvis du kommer til Videbæk en dag.

Omkring det aktuelle problem, så har jeg fået det løst. Standard-enheden var sat til "pund" og "tommer" i VM's danske sprog-fil og da jeg ændrede det til "kg" og "cm" samt enheden på varen til "kg" var problemet løst.

Nu får vi så fejlen, at vi skal vælge en anden fragtmåde, når vi går til checkout. Nogen der kender den?
Last edited by moskjaer on Thu Nov 22, 2007 8:32 am, edited 1 time in total.
Kurt Moskjær Andersen
Moskjær Marketing - http://www.moskjaer.dk

User avatar
moskjaer
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Thu Nov 08, 2007 11:28 am
Contact:

Re: Gram og VirtueMart

Postby moskjaer » Thu Nov 08, 2007 6:16 pm

Så fik vi også løst det andet problem, der skyldtes at fragtpris-teksten var f.eks. "Maxibrev < 50 gr." og man må åbenbart ikke bruge tegnene < og > i teksten.
Last edited by moskjaer on Thu Nov 22, 2007 8:32 am, edited 1 time in total.
Kurt Moskjær Andersen
Moskjær Marketing - http://www.moskjaer.dk

team138
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Thu Jul 10, 2008 12:15 pm

Re: Gram og VirtueMart

Postby team138 » Tue Dec 30, 2008 7:50 pm

Hey Moskjaer

Faldt lige over dit indlægda jeg selv søgte en løsning på liggende problemstilling, I er dog kommet noget længere end jeg selv er lige pt.

Jeg har behov for at selv at kunne oprette og VÆLGE et forsendelsesfirma (PostDanmark). Jeg kan godt oprette dette i "forsendelse"/"Transportør" i backend i virtueMart og kan indtaste de forskellige vægte i kategorier, men når jeg køre en ordre igennem og kommer til forsendelse så får jeg ikke mit nyoprettede PostDK med. Her viser de kun de som ligger standard i "admin/konfigiration/forsendelse"

Hvordan får jeg lov at bruge den transportør jeg selv har oprettet?

Håber du kan hjælpe mig:-)

Daniel

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Gram og VirtueMart

Postby Gadensgaard » Sat Jan 03, 2009 10:07 am

Hej Daniel

Har du oprettet en ny webshop, og i så fald: Bruger du den gamle version af joomla og VM?

Desuden: Opret en ny tråd til dit spørgsmål, den tråd du svarer i er over et år gammel, og dit problem er ikke det samme.

team138
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Thu Jul 10, 2008 12:15 pm

Re: Gram og VirtueMart

Postby team138 » Sat Jan 03, 2009 12:47 pm

Gadensgaard wrote:Hej Daniel

Har du oprettet en ny webshop, og i så fald: Bruger du den gamle version af joomla og VM?

Desuden: Opret en ny tråd til dit spørgsmål, den tråd du svarer i er over et år gammel, og dit problem er ikke det samme.



Hey

Ja har oprettet en webshop som skal sælge postkort/malerier. Jeg bruger joomla 1.5.8 og VM 1.1.2. Jeg vil oprette en ny tråd og håbe på nogen kan hjælpe, for har virkelig stirret mig blind på dette:-/

Daniel

Elaztic
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Tue Dec 13, 2005 8:24 pm

Re: Gram og VirtueMart

Postby Elaztic » Thu Feb 26, 2009 10:38 pm

Hej,

Har du husket at sæte zip-code til en værdi eks. range start 0000 og range end 9999??


Return to “Nethandel, betaling m.m.”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest