Page 1 of 1

Gram og VirtueMart

Posted: Thu Nov 08, 2007 11:55 am
by moskjaer
For en kunde er vi ved at opbygge et website med VirtueMart 1.0.13a. Vi har et problem med at benytte Standard Shipping Module sammen med vægt på produkterne i kilogram. Vi har opsat en række fragtpriser i VM ift. PostDanmarks takster, men uanset hvor meget produktet vejer, vælges altid laveste fragtpris.

Produktets vægt er sat til 2.0000 og enheden er "grammes".

Nogen der har erfaring med opsætning af VM til danske vægtbetegnelser?

Re: Gram og VirtueMart

Posted: Thu Nov 08, 2007 12:04 pm
by solsikkehaven
Hej Kurt.

Dejligt at se at der er andre Joomla leverandører herude vestpå :-)

(er selv fra Ringkøbing)...

sorry - har ikke svaret til dig på spørgsmålet, men ville bare hilse på. ...

Re: Gram og VirtueMart

Posted: Thu Nov 08, 2007 12:29 pm
by moskjaer
Morten: Jo, vi gør hvad vi kan for at udbrede kendskabet til Joomla!. Du er velkommen til at kigge forbi, hvis du kommer til Videbæk en dag.

Omkring det aktuelle problem, så har jeg fået det løst. Standard-enheden var sat til "pund" og "tommer" i VM's danske sprog-fil og da jeg ændrede det til "kg" og "cm" samt enheden på varen til "kg" var problemet løst.

Nu får vi så fejlen, at vi skal vælge en anden fragtmåde, når vi går til checkout. Nogen der kender den?

Re: Gram og VirtueMart

Posted: Thu Nov 08, 2007 6:16 pm
by moskjaer
Så fik vi også løst det andet problem, der skyldtes at fragtpris-teksten var f.eks. "Maxibrev i teksten.

Re: Gram og VirtueMart

Posted: Tue Dec 30, 2008 7:50 pm
by team138
Hey Moskjaer

Faldt lige over dit indlægda jeg selv søgte en løsning på liggende problemstilling, I er dog kommet noget længere end jeg selv er lige pt.

Jeg har behov for at selv at kunne oprette og VÆLGE et forsendelsesfirma (PostDanmark). Jeg kan godt oprette dette i "forsendelse"/"Transportør" i backend i virtueMart og kan indtaste de forskellige vægte i kategorier, men når jeg køre en ordre igennem og kommer til forsendelse så får jeg ikke mit nyoprettede PostDK med. Her viser de kun de som ligger standard i "admin/konfigiration/forsendelse"

Hvordan får jeg lov at bruge den transportør jeg selv har oprettet?

Håber du kan hjælpe mig:-)

Daniel

Re: Gram og VirtueMart

Posted: Sat Jan 03, 2009 10:07 am
by Gadensgaard
Hej Daniel

Har du oprettet en ny webshop, og i så fald: Bruger du den gamle version af joomla og VM?

Desuden: Opret en ny tråd til dit spørgsmål, den tråd du svarer i er over et år gammel, og dit problem er ikke det samme.

Re: Gram og VirtueMart

Posted: Sat Jan 03, 2009 12:47 pm
by team138
Gadensgaard wrote:Hej Daniel

Har du oprettet en ny webshop, og i så fald: Bruger du den gamle version af joomla og VM?

Desuden: Opret en ny tråd til dit spørgsmål, den tråd du svarer i er over et år gammel, og dit problem er ikke det samme.

Hey

Ja har oprettet en webshop som skal sælge postkort/malerier. Jeg bruger joomla 1.5.8 og VM 1.1.2. Jeg vil oprette en ny tråd og håbe på nogen kan hjælpe, for har virkelig stirret mig blind på dette:-/

Daniel

Re: Gram og VirtueMart

Posted: Thu Feb 26, 2009 10:38 pm
by Elaztic
Hej,

Har du husket at sæte zip-code til en værdi eks. range start 0000 og range end 9999??