Hvordan får jeg rettet kr. til DKK

Alt om nethandel, donationer, betalt medlemskab, abonnenter m.m. i Joomla!

Moderator: b-ronnow

Locked
computerknas
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 126
Joined: Wed Nov 29, 2006 8:45 am

Hvordan får jeg rettet kr. til DKK

Post by computerknas » Thu Nov 08, 2007 2:00 pm

Hej Joomlaer
PBS vil ikke godkende min butik fordi virtuemart bruger kr. i stedet for DKK.
Hvordan får jeg rettet den. Skal der laves et hack (hvilken fil) eller kan det rettes i kontrolpanelet
(det undrer mig iøvrigt meget - alle andre må vel have det samme problem.)
Mvh. Computerknas
Last edited by computerknas on Sat Nov 10, 2007 9:48 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Thissel
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 316
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:11 am
Location: København, Denmark
Contact:

Re: Hvordan får jeg rettet kr. til DKK

Post by Thissel » Thu Nov 08, 2007 7:55 pm

Det er en fuldstændig latterlig regel PBS har synes jeg.

Men det er til gengæld ikke særlig svært at rette: Gå ind i dit Virtuemart administrationspanel og vælg "Butiksopsætning". Her er der et felt der hedder "Valutasymbol" hvor du simpelthen ændrer kr. til DKK.

Held og lykke med butikken  :)
Mathias Hoffmann aka Thissel

computerknas
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 126
Joined: Wed Nov 29, 2006 8:45 am

Re: Hvordan får jeg rettet kr. til DKK

Post by computerknas » Fri Nov 09, 2007 7:09 am

Takker for svaret, der sparede du mig for nogle timers arbejde  :D Jeg troede jeg havde været alle indstillinger igennem. (du har ikke tilfældigvis et bud på hvorfor fragten kan forsvinde under betalingen  ??? se tidligere indlæg).

Takker nok engang
mvh. Computerknas

User avatar
Thissel
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 316
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:11 am
Location: København, Denmark
Contact:

Re: Hvordan får jeg rettet kr. til DKK

Post by Thissel » Fri Nov 09, 2007 8:52 am

Hmm...

Hvis du går ind i virtuemartadmin -> admin - > Fragt, skal der være sat hak ud for "Standard fragt modul". Og under fanebladet "Kasse" skal du have valgt "Standard" eller "Rutine 3".

Hvis det ikke er tilfældet, tror jeg at du har fundet din fejl  ;)

Har du derimod opsat Virtuemart som ovenstående uden at levering kommer med i betalingsproceduren, så er det straks sværere at sige hvad der galt...
Mathias Hoffmann aka Thissel

computerknas
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 126
Joined: Wed Nov 29, 2006 8:45 am

Re: Hvordan får jeg rettet kr. til DKK

Post by computerknas » Sat Nov 10, 2007 9:47 pm

:D Ja, det er fandeme utroligt. Jeg troede jeg havde prøvet alle kombinationer - men var selvfølgelig sikker på at den skulle stå på rutine 1 eller 2. Men det virkede da jeg satte den til rutine 3 - mange tak ;D. Nu er butikken køreklar. (nu skal vi lige have kagerne på plads) - følg med på http://www.kentskagerkrummer.dk
Mvh. computerknas

User avatar
Thissel
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 316
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:11 am
Location: København, Denmark
Contact:

Re: Hvordan får jeg rettet kr. til DKK

Post by Thissel » Sun Nov 11, 2007 1:59 am

Hehe... Nogengange kan man bare ikke se skoven for bar træer.
Mathias Hoffmann aka Thissel


Locked

Return to “Nethandel, betaling m.m.”