Fejl i VirtueMart

Alt om nethandel, donationer, betalt medlemskab, abonnenter m.m. i Joomla!

Moderator: b-ronnow

Locked
jne
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Tue Mar 18, 2008 5:22 pm

Fejl i VirtueMart

Post by jne » Fri Apr 18, 2008 4:24 pm

Jeg får denne fejl, rigtig mange steder når jeg har sat VirtueMart op på min hjemmeside:
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 77824 bytes) in /usr/home/web/web648/startnemt.dk/administrator/components/com_virtuemart/classes/ps_checkout.php on line 788
Er der nogle der kan hjælpe med at løse denne fejl??

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Fejl i VirtueMart

Post by Gadensgaard » Fri Apr 18, 2008 5:04 pm

Det er ikke en fejl i virtuemart, det er php memorylimits hos din host der er for lav

jne
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Tue Mar 18, 2008 5:22 pm

Re: Fejl i VirtueMart

Post by jne » Fri Apr 18, 2008 5:07 pm

Gadensgaard wrote:Det er ikke en fejl i virtuemart, det er php memorylimits hos din host der er for lav
Kan det passe når filen kun fylder 52kB???

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Fejl i VirtueMart

Post by Gadensgaard » Fri Apr 18, 2008 5:20 pm

Det kan ihvertfald ikke være en fejl i VM - så ville alle jo opleve det :). Jeg har også oplevet at php limits var for lave selvom filen kun fyldte 2kb. (Det var ihvertfald den forklaring i123.dk kom med, jeg synes det lyder meget usansynligt)

jne
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Tue Mar 18, 2008 5:22 pm

Re: Fejl i VirtueMart

Post by jne » Fri Apr 18, 2008 5:27 pm

Gadensgaard wrote:Det kan ihvertfald ikke være en fejl i VM - så ville alle jo opleve det :). Jeg har også oplevet at php limits var for lave selvom filen kun fyldte 2kb. (Det var ihvertfald den forklaring i123.dk kom med, jeg synes det lyder meget usansynligt)
Tror du de er noget et host kan ændre på??? Eller er det bare sur r..???

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Fejl i VirtueMart

Post by Gadensgaard » Fri Apr 18, 2008 5:46 pm

Ja de kan godt ændre det men de vil nok bede dig om at købe en større løsning :). Hvilken host bruger du?

User avatar
tresan
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1010
Joined: Thu Feb 09, 2006 3:00 pm
Location: Odense - DK
Contact:

Re: Fejl i VirtueMart

Post by tresan » Sat Apr 19, 2008 12:39 pm

Det handler om mængden af ram hele dit website trækker og ikke den deciderede size på en php fil i VM.

De fleste udbydere tillader ikke ændringer i php memory limits - men f.eks. gigahost kan du selv ændre det.
Ronni K. G. Christiansen (@redwebdk)
http://www.redcomponent.com/ - One big family of Joomla extentions & templates
http://redweb.dk - Joomla Webdesign & Development
redHOST.dk - 100% Joomla Webhotel - Dansk support med Joomla viden!

jne
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Tue Mar 18, 2008 5:22 pm

Re: Fejl i VirtueMart

Post by jne » Sat Apr 19, 2008 4:07 pm

Gadensgaard wrote:Ja de kan godt ændre det men de vil nok bede dig om at købe en større løsning :). Hvilken host bruger du?
Jeg benytter Web10.dk

Men er det ikke underligt den kommer med fejlen, når jeg har kunne uploade andre billeder på produkter?


Locked

Return to “Nethandel, betaling m.m.”