Dropdown menu

Her kan du søge hjælp til installation og opdatering, og stille spørgsmål om webhosts.

Moderators: b-ronnow, ot2sen

casidk
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Fri Jan 29, 2010 8:15 am

Dropdown menu

Postby casidk » Wed Mar 03, 2010 3:52 pm

Først af alt, så er jeg toltalt novice med hensyn til joomla (har dog lavet en del sider i PHP-Fusion)
jeg har prøvet at tage tilløb nu i 4-5 mdr. for at komme igang med jommla, :( jeg har været ude og hente "Artisteer 2" for at lave min egne skabelon, i dette program er der dropdown menu man kan stille op, men når jeg lægger det over på min test side, knækker filmen jeg kan simpelt hen ikke finde ud af at lave disse dropdown, og nu til det entlige spørgsmål skal jeg installere mere for at få det til at virke???

PS: håber i bærer over med min måde at stille spørgsmålet op :'(

claus31130
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Thu May 07, 2009 3:52 pm

Re: Dropdown menu

Postby claus31130 » Wed Mar 03, 2010 4:59 pm

Hej casidk.

Går ud fra at du i Artisteer har husket at gøre så menuen har dropdown med.

Når du så opretter et nyt menu element, skal du tildele den til et overordnet element i boksen af samme navn.
eks.
-Top (Hvis du markerer her , bliver det et almindeligt menu punkt)
-FORSIDE (hvis du markerer her bliver det et under punkt til FORSIDE)
-SIDE2 (Hvis du markerer her bliver det til et punkt under SIDE2)
--underside (hvis du markerer her bliver det et punkt under SIDE2 og under underside)

Håber det hjalp dig lidt på vej

Hilsen

Claus

casidk
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Fri Jan 29, 2010 8:15 am

Re: Dropdown menu

Postby casidk » Wed Mar 03, 2010 5:19 pm

der er hvad jeg ser ingen mulighed, i programmet (Artisteer) for at slå den til,
når jeg lægger skabelonen over på min test side kommer de overordnet links også frem som jeg har lavet dem, med farver og formgivning, så det er nok mig der lige skal forstå måden at linke,

jeg prøver vidre, indtil vidre prøver jeg mig frem, for se hvordan det hele hænger sammen :'(

test side www.hcls.dk

claus31130
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Thu May 07, 2009 3:52 pm

Re: Dropdown menu

Postby claus31130 » Wed Mar 03, 2010 6:02 pm

Nå du går hen under menu der i artisteer, skulle der gerne være en der hedder "underelement" , der kan man så vælge "levels" og så igen vælge "multilevel" , så skulle det gerne virke...


Claus

casidk
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Fri Jan 29, 2010 8:15 am

Re: Dropdown menu

Postby casidk » Wed Mar 03, 2010 7:56 pm

prøver at kigge på det i morgen forløbig tak

casidk
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 13
Joined: Fri Jan 29, 2010 8:15 am

Re: Dropdown menu

Postby casidk » Sun Mar 14, 2010 6:24 pm

Nu ser det ud til at det lykkes
:D

futpip
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Fri Jul 06, 2012 7:18 pm

Re: Dropdown menu

Postby futpip » Tue Jul 17, 2012 8:18 am

hej

jeg har sammen problem, har rettet det i Artisteer 3.
Men er bange for jeg sætter det forkert op i Joomla :-[
Det er min topmenu hvor jeg gerne vil lave det her stunt:
stævner
Dressur
Spring

har på fornemmelsen det er fordi jeg bruger de forkert ting i Joomla, er det menupunkt alias jeg skal bruge eller jeg er godt nok stået af :-[
Håber der er en der vil bruge lidt tid på at forklare det område til mig.


Return to “Installation, backup, opdatering og flytning - Godt igang”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests