Page 1 of 1

Joomla! rolette ??

Posted: Mon Feb 28, 2011 1:18 pm
by CALex
Jeg har foretaget en opgrade fra 1.5.15 til 1.5.22 og får en fejl der allerede er beskrevet i US forum - meeeen mit spørgsmål er nu (mens jeg venter på host owner der skal fikse en php.ini fil) - kan jeg hæmningsløst overskrive den første opload/opgrade i håbet om at jeg kan ramme en fik ? - Kan jeg alternativt loade en FULD version af 1.5.22 oveni install og håbe på det virker (eller vil det sidste ødelægge mere end det måske gavner ??)

På forhånd tak

/Claes

PS - vil jeg kunne downgrade til 1.5.15 igen ved at oploade... tja... nå nej... eller ???
PPS: link til den oprindelige post: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=430&t=592901

Re: Joomla! rolette ??

Posted: Mon Feb 28, 2011 3:54 pm
by Gadensgaard
Hej Claes

Du bør altid køre med den seneste version, så en nedgradering er absolut ikke at anbefale.

Du kan sagtens overskrive alle filer med en fuld 1.5.22. Bare upload alle mapper og filer med undtagelse af mappen "installation". Sørg for at mapper flettes i stedet for overskrives.

Re: Joomla! rolette ??

Posted: Mon Feb 28, 2011 4:03 pm
by CALex
Downgrade var kun for at komme forbi min sløve hoster... jeg loader en fuld uden install mappen - og fletter... tak

Re: Joomla! rolette ??

Posted: Tue Mar 01, 2011 10:40 pm
by CALex
Det hjalp så ikke at flette en full 1.5.22 oveni - Hvor finder jeg en 1.5.15 - hvis jeg loader den oveni, burde jeg vel være på 1.5.15 - den sidste version jeg ved virkede - mit eneste alternativ er vist at rode med pden php error i linket og fixe det ?? Min host læser mine henvendelser - men fikser ikke php.ini - eller andet jer beder om :(

Re: Joomla! rolette ??

Posted: Wed Mar 02, 2011 7:27 am
by Gadensgaard
Jeg ved ikke hvor du kan finde en 1.5.15.

Du kunne også overveje om du skulle fortælle om fejlmeddelelsen i stedet for bare at konstatere at det ikke virker...

Re: Joomla! rolette ??

Posted: Wed Mar 02, 2011 8:40 am
by CALex
Jeg smed godt nok et link til min originale post - men her kommer den ;o)
Hi,
I'm maintaining a site for the local bike-rider club - and I did the update yesterday. When trying to login the admin site - I first get the normal login screen - but then this error when actually trying to login:

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 184320 bytes) in /var/www/html/cms/administrator/modules/mod_menu/helper.php on line 247

Is this just a bad host/server - or a thing I need to correct in the helper.php code ? I have never experienced probs when upgrading this site before ?

Best Regards
Claes
Jeg har tilføjet en .htaccess fil med den anbefalede php mem size på 32MB jf andre anbefalinger i forum - men da min host IKKE reagerer på mine henvendelser om at fikse php.ini filen (som anbefalet i tråden her: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=430&t=592901) så er jeg tilbage til at jeg må downgrade til noget jeg ved der virker ???

Re: Joomla! rolette ??

Posted: Wed Mar 02, 2011 8:46 am
by solsikkehaven
tør jeg anbefale

http://meebox.net - koster fra 2 kroner om måneden (men tag nu hotellet til 9 kroner om måneden) - så har du 128 MB php memorylimit og en rigtig høj hastighed !

Så er du fri for bekymringer om din joomla installation fremover !

Re: Joomla! rolette ??

Posted: Wed Mar 02, 2011 9:47 am
by CALex
Tak Morten,
Men det løser ikke min nuværende problem med manglende backend access... Jeg har kun front end adgang og FTP adgang.
Og da jeg 'bare' passer sitet for den lokale cykelklub, skal det sikkert i udvalg inden de kan flytte til anden host ;o)

Så al input til løsning er første prioritet - så er jeg sikker på at klubben er lydhør mht ny host bagefter ;o)

/C

Re: Joomla! rolette ??

Posted: Fri Mar 18, 2011 12:21 pm
by CALex
Det er lykkedes at få backend access - stadig med fejl, men det 'virker'
Næste udfordring er at få lavet en backup så vi kan flytte sitet...
Jeg har behov for en anbefaling til PHP4 supporteret backup modul/comp...
Ser frem til at hører fra den samlede danske Joomla braintrust ;o)

/C

Re: Joomla! rolette ??

Posted: Fri Mar 18, 2011 1:13 pm
by solsikkehaven
lige nu har du kun behov for FTP adgang, så du kan hente alle dine filer - og så phpmyadmin adgang (formentligt via dit kontrolpanel på dit webhotel) så du kan tage en backup af din database.

Det kan du så proppe ind på et nyt webhotel, flytte DNS til at pege på dit nye webhotel, ændre configuration.php til at pege på dit nye webhotel's korrekte stier og vupti grisen :-)

Re: Joomla! rolette ??

Posted: Sun Mar 20, 2011 8:20 pm
by CALex
Dvs - jeg skal bare lav en ftp dl og så har min php kopieret... Den tror jeg at jeg kan klare...
Tak :-[

PS Kan jeg flytte fra PHP4 til PHP i samme øvelse ?