Page 1 of 1

Kan ikke forbinde til DB efter flytning

Posted: Fri Dec 02, 2011 9:22 pm
by Jakobseen
Hejsa,

Jeg har op til flere gange flyttet et Joomlasite fra en server til en anden, eller fra en submappe og op i roden eks. Denne gang kan jeg ikke få det til at virke!

Det drejer sig om www.chskive.dk som oprindeligt blev lavet som et subdomæne på en anden side (samme servere hos Gigahost!). Efterfølgende blev chskive.dk flyttet til sit eget domæne, no problem!

Herefter bliver selv roden, som siden blev flyttet fra (www.chskive.towasushi.dk) altså, towasushi.dk blev helt flyttet fra serverne, kan det have lavet noget rod? Jeg spørger fordi jeg kan se at mine log paths lå med towasushi.dk som adresse.

Jeg har ændret databasenavnet, kode osv. men jeg kan simpelthen ikke knække, hvor den er gal. Jeg har sågar eksporteret databasens indhold til en ny database, og derefter henvist til den i min configuration.php.

På forhånd mange tak for hjælpen!

Re: Kan ikke forbinde til DB efter flytning

Posted: Fri Dec 02, 2011 9:59 pm
by ot2sen
Hej Jakobseen,

Du må kigge i din configuration.php igen, og så dobbelttjekke at alle værdier nu er nye, både for database og stier.

/* Database Settings */
var $dbtype = 'mysql';
var $host = 'hostnav_feks_localhost';
var $user = 'dindatabasebruger';
var $password = 'brugerensadgangskode';
var $db = 'databasensnavn';
var $dbprefix = 'jos_';
og
var $log_path = 'din/sti/her';
var $tmp_path = 'din/sti/her';

Re: Kan ikke forbinde til DB efter flytning

Posted: Thu Jan 12, 2012 4:11 pm
by Jakobseen
Hej ot2sen,

tror du det kan være "secret" som er forkert? Jeg har tjekket så mange gange efterhånden, og jeg kan simpelthen ikke se hvad det ellers skulle være!

Re: Kan ikke forbinde til DB efter flytning

Posted: Thu Jan 12, 2012 4:38 pm
by ot2sen
Jeg vil stadig tro at det er en detalje der er forkert i en af de 4 databaserelaterede felter.

En anden mulighed er også at tjekke om den databasebruger du oprettede faktisk blev forbundet til databasen, med korrekte rettigheder

Re: Kan ikke forbinde til DB efter flytning

Posted: Fri Jan 13, 2012 9:25 am
by Jakobseen
Hvordan tjekeks om den blev forbundet rigtigt? Jeg har tjekket indholdet på phpmyadmin og kan se de tabeller den indeholder, er de rigtige til hotellet - altså, det skulle gerne være den rigtig database jeg forsøger at forbinde til :-)