Mangler menu og indhold i Explorer.

Her kan du søge hjælp til installation og opdatering, og stille spørgsmål om webhosts.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
PEJensen
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Sun Jan 01, 2012 8:50 pm

Mangler menu og indhold i Explorer.

Post by PEJensen » Sun Jan 01, 2012 8:59 pm

Hej

Jeg bruger en version 1.5.21 og har problemer med at der mangler både menu og tekst når jeg og andre bruger Explorer til at vise siden, hvorimod den ser fin ud i Firefox og Opera.

Kan det være forkerte indstilinger i min Joomla ?

 
User avatar
/polle
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 380
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:35 pm
Location: Holstebro - Denmark

Re: Mangler menu og indhold i Explorer.

Post by /polle » Mon Jan 02, 2012 6:27 pm

Hej PEJensen

Velkommen til..
Det ville være rart med et link til din side ;) Det ville give lidt flere muligheder for at hjælpe.
Har du prøvet at slå Kompatibilitetsvisning til under "Funktioner" i Internet Explore..

Det vil nok også være en god ide at opdaterer din Joomla til nyeste version.. 1.5.25

/polle

PEJensen
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Sun Jan 01, 2012 8:50 pm

Re: Mangler menu og indhold i Explorer.

Post by PEJensen » Wed Jan 04, 2012 11:41 pm

Hej Polle, og tak...

Hermed lige et link til siden: http://www.mamaskøkken.dk

Jeg bruger selv Firefox, så jeg har ingen problemer, men det er Mamas Køkken selv + mange af deres kunder der ikke kan se den i Explorer, så den vej kan det nok ikke rettes.

Jeg har prøvet at opgradere til 1.5.23, men uden det hjalp.


PEJ

PEJensen
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Sun Jan 01, 2012 8:50 pm

Re: Mangler menu og indhold i Explorer.

Post by PEJensen » Thu Jan 05, 2012 1:13 am

Har nu opdateret til 1.5.25, uden ændringer i Explorer...

PEJ

PEJensen
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Sun Jan 01, 2012 8:50 pm

Re: Mangler menu og indhold i Explorer.

Post by PEJensen » Fri Jan 20, 2012 9:09 am

Har nu fået løst problemet med hjælp fra http://hoeks.dk/

Skulle andre have samme problem, så var fejlen at jeg havde fået en masse snavs koder ind i mine artikler ved at bruge funktionen "indsæt tekst fra Word"

Løsningen var at skrive alt tekst i en ny artikel, og skrive det direkte i Joomlas tekst editor (JCE)

Tak for hjælpen til http://hoeks.dk/


PEJ

 

Locked

Return to “Installation, backup, opdatering og flytning - Godt igang”