Page 1 of 1

Hvornår BØR vi skifte fra 1.5 -> 2.5

Posted: Tue Apr 24, 2012 8:25 pm
by LotteA
Og kan det være en fordel at hoppe fra 1.5 -> 1.7 for at udskyde processen?

Jeg har nogle sider, der ligger i 1.5 som jeg måske gerne vil vente nogle måneder med at flytte og/eller re-designe. Er det fornuftigt?

De bedste hilsner
Lotte

Re: Hvornår BØR vi skifte fra 1.5 -> 2.5

Posted: Tue Apr 24, 2012 8:35 pm
by Muleiolenimi
Hej Lotte
Du er sikkert bedre at opgradere til 2,5 nu, mens er et gennemgående tema i de fora og folk er fortrolig med de spørgsmål.
held og lykke
Simon

Re: Hvornår BØR vi skifte fra 1.5 -> 2.5

Posted: Tue Apr 24, 2012 8:47 pm
by LotteA
Tak for dit hurtige svar :-)

Er der flere, der har en holdning til emnet? Måske Ot2sen, Amras eller en af de andre moderatore?

Der skal laves en del ændringer på især én af siderne (bl.a. SEO og en bunke nyt indhold/artikler i kategorier). Bør vi skifte til 2.5 nu, opgradere til 1.7 eller blive på 1.5?

De bedste hilsner
Lotte

Re: Hvornår BØR vi skifte fra 1.5 -> 2.5

Posted: Wed Apr 25, 2012 2:44 pm
by Gadensgaard
Hej Lotte

Hvis i alligevel skal igang med en større opdatering er der ingen grund til ikke at opgradere.
Der er ikke noget der hedder 1.7, nyeste version i serien hedder 2.5.

Om du skal opdatere alle dine sites er lidt et spørgsmål om hvad du selv synes. Umiddelbart er det nok nemmest at gøre nu, hvor andre brugere sidder i samme situation, og på den måde kan i hjælpe hinanden via forummet.

Omvendt er der som sådan ingen grund til at opgradering hvis du har en hjemmeside der virker som den skal og ikke skal igennem en større opdatering. Joomla 1.5 er et gennemtestet system og det kommer nok til at køre på mange hjemmeside i mange år fremad. Omvendt bliver der ikke længere udgivet sikkerhedsrettelser, så det kan også være lidt af et sats ikke at opgradere.

PS: En titel som "moderator" siger ikke nødvendigvis noget om hvor stor indsigt man har i Joomla generelt - det fortæller blot at man bruger lidt mere tid end "almindelige" brugere på at flytte rundt på indlæg og ellers holde orden i forummet :). Du kan sagtens få mindst lige så kvalificerede svar fra "almindelige" brugere.

Re: Hvornår BØR vi skifte fra 1.5 -> 2.5

Posted: Wed Apr 25, 2012 8:10 pm
by LotteA
Jeg har den dybeste tillid til moderatorerne herinde :geek: Og naturligvis til mine fellow-brugere. Kan bare godt lide at få flere input på denne sag.

Tak for svaret. Der skal laves SEO fra bunden og opbygges helt nye blog- og artikelområder samt en shop/affiliatesektion... Så jeg synes, det er fjollet at lave alt det arbejde i sh404sef + indholdskategori/sektionshalløj. Prøver at overtale den flinke kunde til at kaste pengene efter en 2.5.

De bedste hilsner
Lotte