Page 1 of 1

Templates?

Posted: Sun Sep 02, 2007 12:51 pm
by Lone71
Hejsa

Er det muligt, at downloade nye templates til 1,5 versionen. Synes jeg har søgt og søgt, men kan ikke finde noget om det.

Og hvis det er muligt, hvordan gør jeg det så?

Ud over dette, hvordan skifter jeg banneret i en template? Så det bliver mit eget banner, eller det kan man måske ikke?

Har uploaded et banner jeg selv har lavet men kan ikke finde ud af, hvor jeg skifter det henne?

På forhånd tak.... :-\



Re: templates?

Posted: Sun Sep 02, 2007 12:55 pm
by Gadensgaard
jeg tror du skal finde en begynder brugermanual. Det ser ud som om det er det du skal bruge..

du kan finde nogle forskellige gratis templates på joomla24.com

Re: templates?

Posted: Sun Sep 02, 2007 1:07 pm
by Lone71
oki, takker for din hjælp.... skal nok lade vær med at spørge dumt mere... :-[

Re: templates?

Posted: Sun Sep 02, 2007 4:01 pm
by Lone71
Nå det er under extensions og install, man uploder en template, men når jeg gør dette, så siger den:
warning-failed to move file....?

hvad gør jeg galt?

Re: templates?

Posted: Mon Sep 03, 2007 5:47 am
by Gadensgaard
igen, jeg ved ikke hvad du gør galt for jeg kan ikke se hvad du har gjort :)

Re: templates?

Posted: Mon Sep 03, 2007 4:00 pm
by Lone71
Nu har jeg chmod alle de mapper der skulle chmoddes.... og den vil stadigvæk ikke uploade zip filer med de nye templates, den sig at

Could not create directory
Unable to write entry....

Re: templates?

Posted: Mon Sep 03, 2007 4:06 pm
by Gadensgaard
hvilken host bruger du? Det skulle ikke være nødvendigt med CHMOD i 1.5 hvis du bruger FTP-funktionen

Re: templates?

Posted: Mon Sep 03, 2007 4:15 pm
by Lone71
Jeg bruger surftown....

Jeg får også beskeden, unable to find install package

Re: templates?

Posted: Mon Sep 03, 2007 4:25 pm
by Gadensgaard
Hvilke filer ligger der i .zip-filen?

Re: templates?

Posted: Mon Sep 03, 2007 4:41 pm
by Lone71
Der ligger en css mappe og en html mappe, images og lip mappe, og filer:
Favicon, index, params, template thumbnail, og template details

Re: templates?

Posted: Mon Sep 03, 2007 6:25 pm
by Gadensgaard
Det kunne være Safemode men jeg mener ikke det skulle være et problem med 1.5. Du kan eventuelt prøve med et andet template. Eller også kan du udpakke filerne lokalt på din computer og uploade dem manuelt til /templates/"navnetpådittemplate"/

Re: templates?

Posted: Mon Sep 03, 2007 7:07 pm
by Lone71
Det har jeg også prøvet.... men så kunne jeg ikke vælge den template jeg havde uploaded....

Prøver dog lige igen...

Re: Templates?

Posted: Sun Sep 09, 2007 9:28 pm
by C-Life
(Detta är en lösning som kanske bara fungerar för er som använder Surftown)

Jag använder också Surftown och lyckades installera Joomla 1.5 RC2 (men utan att FTP-funktionen fungerade, och safe-mode är fortfarande "on").

Jag såg först till att alla mappar hade skrivrättigheter genom Help->System Info->Directory Permissions

Men när jag försökte installera svenska som språk (från .zip-fil) fick jag också samma felmeddelande:
Could not create directory
Unable to write entry

jag fick även ett liknande felmeddelande när jag försökte installera följande template:
http://www.joomla24.com/remository/Down ... eless.html

Till slut hittade jag dock en lösning på surftowns forum:
(på svenska)
1. Logga in på my.surftown
2. Välj "Nollställ filrättigheter"
3. Välj den domän du vill nollställa för.

(citerat från foruminlägg, danska)
"Klik på nulstil rettigheder (Hængelås med recycleikon)
Klik på nulstil ud for det domain din joomla er installeret."

Forumtråd: http://forum.surftown.com/viewtopic.php?t=2321

Därefter gick det att installera både de två svenska språkpaketen och den ovan nämnda template:n.

Det finns kanske någon liknande funktion för er som inte har surftown(?)

Samtidigt kanske jag inte förstått surftowns funktion rätt, men alla filrättigheter verkade inte ha "nollställts" till -rw-rw-r--
för jag hade fortfarande skrivrättigheter för mapparna listade under "Directory Permissions".

Det tog också ett par minuter (eller tryck i menyerna) innan jag kunde aktivera det jag installerat (allt var "gråmarkerat" i menyerna ett tag).