Page 1 of 1

Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Mon May 17, 2010 4:04 pm
by banal
Jeg har installeret Ajacoom og lavet 4 testmail med succes. Men når jeg vil sende den 5. test får jeg følgende melding:

Kunne ikke initiere mailfunktion

Nogle, der har en idé om hvad der kan være sket?

Siden er : http://www.jazz-festival.dk

På forhånd tak

Brian

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Mon May 17, 2010 6:38 pm
by Gadensgaard
Har du lavet nogle konfigurationer om siden det fungerede?

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Mon May 17, 2010 6:51 pm
by banal
Gadensgaard wrote:Har du lavet nogle konfigurationer om siden det fungerede?
Nej, det er jo det pudsige af det. Jeg har rettet lidt i skabelonen, men ellers ikke

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Tue May 18, 2010 1:49 pm
by banal
Er der slet ingen, der kan hjælpe.
Nu har jeg prøvet alt undtaget den ting, der virker!

Brian

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Thu Aug 19, 2010 3:14 pm
by sanne d
Hejsa

Har du fundet ud af det med "kunne ikke initiere mailfunktionen" - :D jah - bedre sent end aldrig - jeg har fundet ud af det, havde samme problem.
Løsningen er højst sandsynligt som følger:

gå ind i kontrolpanelet i joomla
gå til websted>konfiguration>websted

hvis du her har skrevet æ, ø eller å i websteds navnet, altså i rubrik nr. 3, så virker det ikke med brugere der skal registrere sig.

Jeg havde skrevet: HFIF - Holbøl Foredrags- og Idrætsforening
da jeg ændrede det til HFIF - var der ingen problemer med at registrere brugere - ganske enkelt!
Hvorfor det så er sådan, er en meget lang forklaring - men man må jo indrette sig efter at vi er et lille land, med nogle mærkelige bogstaver, som joomla endnu ikke har fået helt styr på :)

mvh
Sanne

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Mon Aug 23, 2010 1:46 pm
by banal
sanne d wrote:Hejsa

Har du fundet ud af det med "kunne ikke initiere mailfunktionen" - :D jah - bedre sent end aldrig - jeg har fundet ud af det, havde samme problem.
Løsningen er højst sandsynligt som følger:

gå ind i kontrolpanelet i joomla
gå til websted>konfiguration>websted

hvis du her har skrevet æ, ø eller å i websteds navnet, altså i rubrik nr. 3, så virker det ikke med brugere der skal registrere sig.

Jeg havde skrevet: HFIF - Holbøl Foredrags- og Idrætsforening
da jeg ændrede det til HFIF - var der ingen problemer med at registrere brugere - ganske enkelt!
Hvorfor det så er sådan, er en meget lang forklaring - men man må jo indrette sig efter at vi er et lille land, med nogle mærkelige bogstaver, som joomla endnu ikke har fået helt styr på :)

mvh
Sanne
Hej Sanne,
mit problem var at jeg ikke brugte en emailadresse som hørte til domænet. Men tak fordi du skrev.

Brian

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Fri May 27, 2011 9:08 pm
by hviid
banal wrote:
sanne d wrote:Hejsa

Har du fundet ud af det med "kunne ikke initiere mailfunktionen" - :D jah - bedre sent end aldrig - jeg har fundet ud af det, havde samme problem.
Løsningen er højst sandsynligt som følger:

gå ind i kontrolpanelet i joomla
gå til websted>konfiguration>websted

hvis du her har skrevet æ, ø eller å i websteds navnet, altså i rubrik nr. 3, så virker det ikke med brugere der skal registrere sig.

Jeg havde skrevet: HFIF - Holbøl Foredrags- og Idrætsforening
da jeg ændrede det til HFIF - var der ingen problemer med at registrere brugere - ganske enkelt!
Hvorfor det så er sådan, er en meget lang forklaring - men man må jo indrette sig efter at vi er et lille land, med nogle mærkelige bogstaver, som joomla endnu ikke har fået helt styr på :)

mvh
Sanne
Hej Sanne,
mit problem var at jeg ikke brugte en emailadresse som hørte til domænet. Men tak fordi du skrev.

Brian

Tak Brian Det var også mit problem og en svær en at finde :geek:

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Sat Aug 20, 2011 2:04 pm
by riknor
Hej Sanne/Brian

Jeg har samme problem og min mail er heller ikke den samme som domænet, så jeg vil lige høre hvordan I løste problemet?

Håber at høre fra jer!

//RIKKE

www.minimotion.dk
shop.minimotion.dk

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Sat Aug 20, 2011 2:56 pm
by Gadensgaard
Hej Rikke

Hvor er dit site hostet? Prøv eventuelt med nogle andre mail konfigurationer i Global Configuration.

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Sat Aug 20, 2011 3:52 pm
by riknor
Nu er jeg endnu ikke helt skarp til Joomla, men det ser sådan her ud (se vedlagte)

Jeg har prøvet at skifte mellem sendermail og php email uden held...

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Sat Aug 20, 2011 4:04 pm
by Gadensgaard
Din mail er vel netop den samme som domænet? Eller er det ikke på minimotion problemet opstår?

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Sat Aug 20, 2011 5:37 pm
by riknor
Hej,

Det er på shop.minimotion.dk at problemet opstår

//RIKKE

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Sat Aug 20, 2011 6:14 pm
by Gadensgaard
Hej Rikke

Det er stadig samme domæne, så dit problem må være et andet. Fungerer mail funktionen på hoveddomænet?

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Sun Aug 21, 2011 8:50 am
by riknor
Hej,

minimotion og shop.minimotion er ikke hostet samme sted. Og det er kun shop.minimotion.dk, der er bygget op i Joomla. Så det virker på hovedsiden.

Denne besked kommer ved en gennemført ordre (se vedlagte) og så tror folk at ordren ikke er gået igennem...


//RIKKE

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Sun Aug 21, 2011 9:57 am
by Gadensgaard
Okay. Problemet må ligge hos din webhost, forhør dig evt der og hør hvad du kan gøre.

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Sun Aug 21, 2011 11:33 am
by riknor
tusind tak for svaret!

Jeg prøver at høre hos dem!

//RIKKE

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Sun Aug 21, 2011 2:00 pm
by ot2sen
Hej riknor,

Når nu subdomænet opererer fra anden webhost, så var det måske værd at oprette en ny mailadresse hos denne host hvor subdomænet indgår ~ navn@shop.mini..
Når mailadressen matcher din host/server er chancen større for at det virker.

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Sun Aug 05, 2012 2:44 pm
by amja
Hej

Nu har jeg siddet de sidste timer og rodet med denne fejl "Kunne ikke initiere mailfunktion"

Jeg fandt en løsning som andre måske kunne bruge.

1. Download en ny version af 2.5.6 Full Package
2 Upload med FTP mappen "libraries", Overskriv den eksisterende. Der er alle mail settings i.

Derefter virker det igen.
(Husk backup inden du overskriver)
Jeg oplevede problemet efter upgrade til joomla 2.5.6

Håber andre kan bruge dette.

Re: Kunne ikke initiere mailfunktion

Posted: Mon Aug 06, 2012 5:22 am
by Gadensgaard
Det er et udemærket råd at holde sin Joomla installation opdateret til seneste version, men bemærk at spørgsmålet er stillet vedrørende Joomla! 1.5, og at det derfor ikke kan løses ved at overskrive med filer eller mapper fra Joomla! 2.5.