JCE og Joomla 1.5?

Få hjælp til 3-parts udvidelser til Joomla!.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
User avatar
Ronze
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 394
Joined: Thu Jan 17, 2008 7:31 pm

JCE og Joomla 1.5?

Post by Ronze » Mon Mar 17, 2008 1:38 pm

Hej med jer

Er jeg den eneste der har problemer med at installere JCE editors plugin i Joomla 1.5. Har ingen problemer med JCE component, men jeg får en "Allowed Memory" fejl når jeg prøver at installere JCE plugin 1.5.

Der er en post på JCE's homepage hvor der står hvordan man installerer manuelt, men det giver ingen mening, for de siger man skal uploade filerne og så trykke på "install" knappen, der ligger i JCE admin component menuen. Men det bringer bare endnu en install side frem der giver samme fejl.

Nogen der har prøvet at installere det manuelt?

Mvh Rune
Read developer tips & and tricks about Joomla on my blog:
http://www.youcanjoomla.com

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: JCE og Joomla 1.5?

Post by Gadensgaard » Mon Mar 17, 2008 9:51 pm

Det er ikke en fejl i hverken JCE eller Joomla det er fordi din host har en php memory limit (sikkert på 8mb).

Men editoren i 1.5 er blevet så meget bedre at jeg ikke ser nogen umiddelbar grund til at bruge JCE i stedet?

User avatar
Ronze
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 394
Joined: Thu Jan 17, 2008 7:31 pm

Re: JCE og Joomla 1.5?

Post by Ronze » Mon Mar 17, 2008 10:04 pm

Min kunde vil gerne kunne linke til sine andre content items. I JCE kan man linke til sit Joomla content (Kategorier, sektioner og items) ved klik på en enkelt knap. Det kan man ikke i den indbyggede editor kan man?
Read developer tips & and tricks about Joomla on my blog:
http://www.youcanjoomla.com


Locked

Return to “Komponenter, Moduler og Plugins”