Page 1 of 1

Update fra dbu.

Posted: Wed Aug 13, 2008 7:54 pm
by barneyboy
Håber i kan hjælpe.

Jeg er ved at lave en fodbold hjemmeside, og vi er under dbu, er der en eller anden extension som gør at hele tabellen fra dbu automatisk bliver opdateret inde på min hjemmeside, f.eks. en automatisk update 1 gang om dagen, mere så man ikke behøber at gå ind på dbu og se hvor vi ligger, men at de selv opdaterer det når dbu gør det..

Håber det var forståeligt.

på forhånd tak.

Mvh. Barneyboy

Re: Update fra dbu.

Posted: Wed Aug 13, 2008 8:01 pm
by Gadensgaard
Hvilken model, hvor skal den vises, hvor skal den vises fra og andet information ville være nyttigt for os der ikke dagligt (eller nærmere aldrig) bruger dbus hjemmeside til at tjekke stillingen.

Re: Update fra dbu.

Posted: Wed Aug 13, 2008 8:24 pm
by barneyboy
nå ja selvfølgelig..

http://dbu.dk/sr/position.aspx?poolid=58570

tabellen der skal direkte ind på main(når man klikker menuen stilling).

Hvad mener du med model? jeg kører 1.5 hvis det er det. og så skulle den gerne automatisk opdatere 1 gang om dagen.

Tak for hjælpen.

Re: Update fra dbu.

Posted: Thu Aug 14, 2008 6:45 am
by Gadensgaard
Der kørte en tråd for noget tid siden med mulighed for at hente og style eksternt indhold via php.

Nu kan jeg self ikke finde den men hvis Ronni kigger forbi er der måske chance for han lige vil opsummere :)??

Re: Update fra dbu.

Posted: Thu Aug 14, 2008 11:01 am
by tresan
Jeg kan desværre heller ikke lige finde tråden som var startet af Kim og jeg har voldsomt travlt i de her dage (deadlines) men søg på mine indlæg så finder du en komplet guide til hvordan du kan gøre det.

Re: Update fra dbu.

Posted: Thu Aug 14, 2008 11:04 am
by Gadensgaard
Jeg fandt den. Ronni du har jo en milliard indlæg - det hjalp da jeg søgte på KimM i stedet :D:

http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f ... 6#p1301646

Re: Update fra dbu.

Posted: Sun May 20, 2012 6:31 pm
by virtualhome
Må jeg have lov til at hive denne gamle tråd frem igen.

Har fulgt linket og info i den sidste besked. Kan dog ikke hitte ud af det.

Er der nogen der kan hjælpe mig, bruger dog v. 2.5 ikke 1.5