Forside uden menu.

Få hjælp til 3-parts udvidelser til Joomla!.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
dfriborg
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Mon Feb 27, 2012 8:14 pm

Forside uden menu.

Post by dfriborg » Mon Feb 27, 2012 8:25 pm

Hej alle.

Jeg er kommet til at slette min "main menu" da Jeg har forsøgt at lave en forside med to moduler med et link i hver (privat og erhverv). Men nu får jeg denne (404 - Komponent ikke fundet) frem. Jeg vil gerne have at der kommer en menu op landingssiderne for privat og på erhverv, altså to forskellige menu'er afhængig af hvad der trykkes på.

Er der en som kan hjælpe med at forklarer mig hvordan jeg skal gøre det? Jeg har stadig alle mine artikler men kan ikke få adgang til forsiden mere.

Mvh.
Friborg

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 676
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Forside uden menu.

Post by b-ronnow » Mon Mar 05, 2012 3:48 pm

Fået løst dit menu problem?
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

dfriborg
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Mon Feb 27, 2012 8:14 pm

Re: Forside uden menu.

Post by dfriborg » Mon Mar 05, 2012 4:28 pm

Nej, det er mig umuligt at finde noget om det :(

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 676
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Forside uden menu.

Post by b-ronnow » Mon Mar 05, 2012 4:55 pm

Hej

Du skal lave en menu og menupunkt og sætte menupunktet som default.
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling


Locked

Return to “Komponenter, Moduler og Plugins”