Admin Tools

Få hjælp til 3-parts udvidelser til Joomla!.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
User avatar
Turbomann
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Thu Mar 04, 2010 7:11 pm
Location: Aalborg
Contact:

Admin Tools

Post by Turbomann » Wed Apr 25, 2012 6:49 pm

Hej.

Jeg er stødt på noget af en opgave. Her den anden dag fandt jeg et fantastisk plugin Admin Tools, et værktøj med en masse gode muligheder - masser af sikkerhed, og 1 click update - MEN problemet er bare nu, har jeg lukket mig selv ude som admin, jeg kan IKKE logge på mit eget site, jeg formoder jeg er blevet ip bannet :(

Jeg har fundet dette:

The Web Application Firewall applies, by default, very strict security settings. This can cause you to be accidentally locked out of your own site.

The easiest way to work around this issue is using an FTP application or your hosting control panel's File Manager to rename a file.

Go inside the plugins/system/admintools directory on your site. You will see a file named main.php. Rename it to main-disable.php. This will turn disable the Web Application Firewall from executing and you can access your site's back-end again. After you have fixed the cause of your issue remember to rename main-disable.php back to main.php, otherwise your site will remain unprotected!

Now that you have access back to your site's control panel, let's fix the problem:

Automatically banned IP address

Go to Components, Admin Tools, Web Application Firewall and click the Exceptions Log button. Delete all records with your own IP address. Then, go back to Web Application Firewall and click on the Auto IP Blocking Administration button. Select the record showing your IP address and click on the Delete button to delete the block. Now you can rename main-disable.php back to main.php.

Selvom jeg om døber filen som beskrevet, så får jeg IKKE adgang.

Jeg har forsøgt at uploade en 1 år gammel database, og wupti så kan jeg logge på igen, ergo må fejlen ligge et eller andet sted i databasen.

Er der nogen der har et godt råd til hvad jeg kan gøre for at få mit site tilbage, uden at skal genopbygge 1 år´s arbejde.

Jeg krydser fingere .. :pop

P.s admin tools kan findes her: http://extensions.joomla.org/extensions ... tion/14087
http://onlineklubben.dk/ - En klub på nettet - ÅBENT 24 timer i døgnet - Vi chatter med stemmen - OBS. Det kræver at du har et headset.

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 705
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Admin Tools

Post by b-ronnow » Thu May 03, 2012 3:15 pm

Hej Turbomann

Nu når du har looget dig selv ude, kan du som du selv skriver bruge din database.
Du kan bruge din database som du er banned fra, ved at diable componenten i databasen og der ved burde du kunne lave et login og slette hele componenten og installere den igen.
Så bare denne gang uden du banned dig selv ;-)
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

User avatar
Turbomann
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Thu Mar 04, 2010 7:11 pm
Location: Aalborg
Contact:

Re: Admin Tools

Post by Turbomann » Thu May 03, 2012 4:10 pm

Hej b-ronnow

Tak for din besvarelse -

En ting jeg også har prøvet - taget en backup af den bannede database, og derefter har jeg slettet alle komponenter med navnet admin tools, hvor jeg så tænkte - jubii nu må der være hul igennem - Men nej.

Er det en forkert fremgangs måde ? - skal filerne blive, og så bare disable ?
http://onlineklubben.dk/ - En klub på nettet - ÅBENT 24 timer i døgnet - Vi chatter med stemmen - OBS. Det kræver at du har et headset.

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 705
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Admin Tools

Post by b-ronnow » Thu May 03, 2012 4:44 pm

Hej

Jeg var lige inde og se på dokumentationen. du får det på eng copy/paste

It's possible to accidentally lock yourself out of the administrator area, especially when using the IP whitelisting or IP blacklisting options of the Web Application Firewall. The easiest way to work around this issue is using an FTP application or your hosting control panel's File Manager to rename a file.

Go inside the plugins/system/admintools directory on your site. You will see a file named main.php. Rename it to main-disable.php. This will turn disable the Web Application Firewall from executing and you can access your site's back-end again. After you have fixed the cause of your issue remember to rename main-disable.php back to main.php, otherwise your site will remain unprotected!


Håber det kan hjælpe dig.
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

User avatar
Turbomann
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Thu Mar 04, 2010 7:11 pm
Location: Aalborg
Contact:

Re: Admin Tools

Post by Turbomann » Thu May 03, 2012 5:42 pm

Hej igen ..

Dette har jeg også forsøgt, hvilket jeg også har beskrevet i min indledning ;)

Jeg har prøvet stort set alt .. Dog ved jeg at fejlen ligger i databasen, et eller andet sted. Jeg prøvede nemlig at ligge en 1 år gammel database op, og wupti, så kunne jeg logge ind igen - Problemet er bare, så mister jeg 1 år´s arbejde :(

En ting jeg har lært - tag backup noget oftere.

Syntes bare det er dybt underligt, at når jeg laver det der nummer med at omdøbe main.php. til main-disable.php - så burde jeg jo kunne komme ind, det skriver de jo selv .. ???

Venligst Turbomann
http://onlineklubben.dk/ - En klub på nettet - ÅBENT 24 timer i døgnet - Vi chatter med stemmen - OBS. Det kræver at du har et headset.

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 705
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Admin Tools

Post by b-ronnow » Thu May 03, 2012 8:25 pm

Hej

når du har adgang til din database.. kan du så ikke komme ind til ditpræfix_admintools_ipautoban og slette det er ligger i den?
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

User avatar
Turbomann
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 20
Joined: Thu Mar 04, 2010 7:11 pm
Location: Aalborg
Contact:

Re: Admin Tools

Post by Turbomann » Thu May 03, 2012 9:25 pm

Det er som om der ikke er noget indhold der i .. ???

Jeg har så prøvet at sætte flueben i admintools_ipblock & admintools_ipautoban, derefter - " Med det markerede " = Tøm

VIGTIG INFO: Jeg har netop modtaget en backup fra min udbyder, som dog har været længe undervejs - Jeg er TILBAGE, og har igen kontrol over mit site.

1000 tak for alle dine gode råd - og din tid.

Venligst Turbomann.
http://onlineklubben.dk/ - En klub på nettet - ÅBENT 24 timer i døgnet - Vi chatter med stemmen - OBS. Det kræver at du har et headset.


Locked

Return to “Komponenter, Moduler og Plugins”