Fejl når install moduler

Få hjælp til 3-parts udvidelser til Joomla!.

Moderators: b-ronnow, General Support Moderators

Locked
malcivian
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Sun Apr 24, 2011 10:32 am

Fejl når install moduler

Post by malcivian » Fri Apr 27, 2012 9:42 am

Når jeg prøver at install moduler får jeg følgenede fejl.
JFolder::create: Kunne ikke oprette mappe
Advarsel! - Kunne ikke flytte fil


Safe mode er off:
Jeg har givet tmp mappen værdierne 777
Men i mapperettigheder står følgende som skrivebeskyttet:
Temp mappe ($tmp_path) /hsphere/local/home/Hvergelmir/hvergelmir.dk/tmp/

Hvad er problemet??

På forhånd tak

User avatar
b-ronnow
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 675
Joined: Tue Mar 10, 2009 12:24 pm
Location: Dianalund, Denmark
Contact:

Re: Fejl når install moduler

Post by b-ronnow » Thu May 03, 2012 3:09 pm

Hej malcivian

Har du adgang med ALLOW_fopen i din php.ini fil ?
Best regards
Brian
http://nowweb.dk -- Udvikling og opsætning af Joomla og Webshop
http://www.jug-soroe.dk. Få et netværk af entusiaster for Joomla! og webudvikling

madamblaa
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 66
Joined: Mon Jun 29, 2009 11:47 pm

Re: Fejl når install moduler

Post by madamblaa » Fri Aug 24, 2012 4:02 pm

Der er ikke skrevet så meget i denne tråd, men jeg har samme problem.
Har kigget, og php.ini ligger på serveren udenfor min ftp-rækkevidde.

Det undrer mig bare, hvis det skulle være hosten, det er galt med, for jeg har flere andre hjemmesider, hvor tmp-mappen ikke er skrivebeskyttet. Nogen forslag? Jeg kan nemlig ikke installere jupgrade, når der ikke er adgang til tmp

Mette

madamblaa
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 66
Joined: Mon Jun 29, 2009 11:47 pm

Re: Fejl når install moduler

Post by madamblaa » Thu Aug 30, 2012 10:38 am

Problemet er løst her hos mig. Måske kan andre bruge det?

Det viste sig, at mine hjemmesider var blevet flyttet. Sandsynligvis fordi jeg brokkede mig over at de kørte for langsomt. Men udbyderen kan vel også bare flytte en side??

Nå, men problemet var, at log og tmp mapperne havde fået nye stier pga flytning. Jeg fik de nye stier hos udbyderen og puttede ind i Joomlas konfiguration. Og vips!
(I øvrigt står oplysningen om stien også i mit login v. udbyderen. Så det er måske ikke nødvendigt at kontakte dem.)

User avatar
/polle
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 380
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:35 pm
Location: Holstebro - Denmark

Re: Fejl når install moduler

Post by /polle » Fri Aug 31, 2012 4:15 pm

Hej madamblaa

Det er super at du fik løst dit problem :)
At du også skriver hvad der løste problemet viser overskud og hjælper andre bruger.

en stor pose :pop herfra.. :D

/polle


Locked

Return to “Komponenter, Moduler og Plugins”