Flash i min top (rigtig kategori)

Her kan du spørge om hjælp til design, templates og css.

Moderator: b-ronnow

Locked
User avatar
shanne
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Fri Jan 08, 2010 11:26 am

Flash i min top (rigtig kategori)

Post by shanne » Wed Mar 16, 2011 1:42 pm

Hej

Jeg har lavet et template i Artisteer, og har indsat en Flash i toppen. Den har noget interaktivitet i form af et filter der skal påføres ved træk i en slider. Jeg er så rendt ind i det problem at filteret indlæses fra en extern pbj fil, og dette er åbenbart ikke muligt i Joomla? Jeg har lagt min pbj-fil i \images sammen med flashen, og jeg har tildelt den rettigheder, men lige meget hjælper det.
Findes der en løsning på dette? Er det Joomla eller Artisteer, der sætter hælene i?

Vh.
Shanne

User avatar
Amras
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1527
Joined: Sun Apr 09, 2006 9:33 am
Location: Denmark, Århus
Contact:

Re: Flash i min top (rigtig kategori)

Post by Amras » Wed Mar 16, 2011 5:00 pm

Hejsa Shanne

Umiddelbart skulle jeg mene, at det er en eller flere stier der ikke passer. Jeg har aldrig brugt Artisteer selv, så jeg skal ikke kunne sige hvordan den generer dine filer, dog har jeg aldrig hørt om et filformat med endelsen "pbj" ?
Software pilot at Juhlsen.com
Twitter: ReneSkou | Joomla bug squad member |
Bidrager du også ? Ubesvaret spørgsmål: http://forum.joomla.org/search.php?sear ... d&fid[]=16

User avatar
shanne
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Fri Jan 08, 2010 11:26 am

Re: Flash i min top (rigtig kategori)

Post by shanne » Wed Mar 16, 2011 9:30 pm

Hej Amras
.pbj er noget der genereres ved at bruge et plugin til Flash kaldet Pixel Bender :)
Jeg har fået at vide af Artisteer support, at var der tale om at swf'en skulle hente externe data fra f.eks. en xml, så gik den ikke. Dette svarer vel til det samme. Den eneste reference nødvendig sidder inde i selve swf'en, så Joomla behøver slet ikke tage del. Derfor undrer det mig at det giver så mange knuder?
Shanne

User avatar
Amras
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1527
Joined: Sun Apr 09, 2006 9:33 am
Location: Denmark, Århus
Contact:

Re: Flash i min top (rigtig kategori)

Post by Amras » Thu Mar 17, 2011 7:09 am

Ah Pixel Bender ja det er rigtigt, et stykke tid siden jeg har arbejdet med actionscript. Men ja det ikke være noget problem da det ikke har noget at gøre med Artisteer fordi swf filen er et lukket miljø, jeg tror nu stadig det er et problem med stien.

Har du prøvet at før flashe'en til at virker uden den er embeden i htmlkoden ?
Software pilot at Juhlsen.com
Twitter: ReneSkou | Joomla bug squad member |
Bidrager du også ? Ubesvaret spørgsmål: http://forum.joomla.org/search.php?sear ... d&fid[]=16

User avatar
Amras
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1527
Joined: Sun Apr 09, 2006 9:33 am
Location: Denmark, Århus
Contact:

Re: Flash i min top (rigtig kategori)

Post by Amras » Thu Mar 17, 2011 8:18 am

Lige et ekstra indspark.

Jeg tænke på hvordan du får filen ind i flashen ved runtime? bruger du UrlLoader klassen eller har du ikke selv kodet den?.
Software pilot at Juhlsen.com
Twitter: ReneSkou | Joomla bug squad member |
Bidrager du også ? Ubesvaret spørgsmål: http://forum.joomla.org/search.php?sear ... d&fid[]=16

User avatar
shanne
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Fri Jan 08, 2010 11:26 am

Re: Flash i min top (rigtig kategori)

Post by shanne » Thu Mar 17, 2011 9:56 am

Ja - URLloader. Genialt at du kender noget til actionscript :)
Hvad mener du med om jeg har prøvet uden at embedde den? Den virker lokalt, ved bare at køre swf'en...
Shanne

User avatar
Amras
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1527
Joined: Sun Apr 09, 2006 9:33 am
Location: Denmark, Århus
Contact:

Re: Flash i min top (rigtig kategori)

Post by Amras » Thu Mar 17, 2011 2:24 pm

Normalt når jeg arbejder med swf filer ligger jeg dem i roden af min Joomla installation, så har jeg ingen problemer med det.
Husk hvis du har hardcoded url'en i dit loader objekt at den skal passe til din sti i din Joomla installation (http://www.mitwebsted.dk/images/flashfil.swf).

Ja jeg har lavet en del i actionscript 3/flex framework, er medlem af flashforum og DFUG (Danish Flash User Group Adobe).
Software pilot at Juhlsen.com
Twitter: ReneSkou | Joomla bug squad member |
Bidrager du også ? Ubesvaret spørgsmål: http://forum.joomla.org/search.php?sear ... d&fid[]=16

User avatar
shanne
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Fri Jan 08, 2010 11:26 am

Re: Flash i min top (rigtig kategori)

Post by shanne » Thu Mar 17, 2011 2:49 pm

Men jeg har bare angivet en relativ sti i swf'en, altså bare skrevet sådan: loader.load(new URLRequest("pixelate.pbj"));
og så uploadet pbj-filen til den adresse som Artisteer lægger swf'en på...

Jeg må se om jeg kan finde ud af at lægge det ud i roden i stedet så.
Shanne

User avatar
Amras
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1527
Joined: Sun Apr 09, 2006 9:33 am
Location: Denmark, Århus
Contact:

Re: Flash i min top (rigtig kategori)

Post by Amras » Thu Mar 17, 2011 3:13 pm

Relativer stier er heller ikke så gode i Joomla
Software pilot at Juhlsen.com
Twitter: ReneSkou | Joomla bug squad member |
Bidrager du også ? Ubesvaret spørgsmål: http://forum.joomla.org/search.php?sear ... d&fid[]=16

User avatar
shanne
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Fri Jan 08, 2010 11:26 am

Re: Flash i min top (rigtig kategori)

Post by shanne » Thu Mar 17, 2011 3:23 pm

Hmm... så må jeg prøve at lave den direkte.

Jeg forsøgte lige at lægge flash og pbj i roden af templatemappen, men det hjalp heller ikke... øvbøv

Flashforum har jeg selv en profil på, men den blir der ikke slidt så meget på for tiden. DFUG? Findes det stadig?
Shanne

User avatar
Amras
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1527
Joined: Sun Apr 09, 2006 9:33 am
Location: Denmark, Århus
Contact:

Re: Flash i min top (rigtig kategori)

Post by Amras » Thu Mar 17, 2011 3:28 pm

Ja DFUG findes stadig, vi holder dog ikke så mange møde lige nu, hvis du ligger din flash i template mappen skal du bare tilpasse stien i din loader til "http://www.ditwebsted.dk/templates/flash.swf" .
Software pilot at Juhlsen.com
Twitter: ReneSkou | Joomla bug squad member |
Bidrager du også ? Ubesvaret spørgsmål: http://forum.joomla.org/search.php?sear ... d&fid[]=16

User avatar
shanne
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Fri Jan 08, 2010 11:26 am

Re: Flash i min top (rigtig kategori)

Post by shanne » Thu Mar 17, 2011 3:39 pm

..men jeg sidder og arbejder på et ikke-aktivt domæne, så det vil nok ikke virke...?
Shanne

User avatar
shanne
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 48
Joined: Fri Jan 08, 2010 11:26 am

Re: Flash i min top (rigtig kategori)

Post by shanne » Thu Mar 17, 2011 3:56 pm

Jo det ville det da :) Hurra!! 1000 tak for hjælpen!
Shanne


Locked

Return to “Template, CSS og Design”