Logo i user 3

Her kan du spørge om hjælp til design, templates og css.

Moderator: b-ronnow

Locked
smpar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Wed Mar 30, 2011 6:51 pm

Logo i user 3

Post by smpar » Wed Mar 30, 2011 7:06 pm

Hej kan nogle hjælpe mig jeg har side er der er lavet JOOMLA 1.5.22 - Skabelonen er lavet i artisteer


Og jeg har 2 menuer sat til user 3.

Logoet er et (Brugerdefineret HTML) modul med en bannerkode. også sat i user 3

problemet er bare at der er hvid mellemrum mellem logo og top menuen og logo og topmenuen neden under logoet.

Jeg kan ikke finde ud af at fjerne de mellemrum der er i mellem logoet og de 2 menuer.

Image


kan nogle hjælpe mig med problemet.


Jeg kan simpel hen ikke løse det.

Jeg har prøvet at google mig til en løsning, men uden held. så håber nogen her vil hjælpe.
Last edited by smpar on Thu Mar 31, 2011 10:21 am, edited 2 times in total.

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Logo i user 3

Post by Gadensgaard » Wed Mar 30, 2011 8:26 pm

hej smpar

Du har nok nødt til at linke til din side hvis vi skal have skyggen af en chance for at hjælpe dig.

smpar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Wed Mar 30, 2011 6:51 pm

Re: Logo i user 3

Post by smpar » Wed Mar 30, 2011 8:29 pm

EDIT: Link slettet af moderator, da det overtræder regler for brug af dette forum (se forum regler via linket øverst på denne side).

smpar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Wed Mar 30, 2011 6:51 pm

Re: Logo i user 3

Post by smpar » Wed Mar 30, 2011 8:31 pm

Håber du vil og kan hjælpe den driller mig den del vh

smpar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Wed Mar 30, 2011 6:51 pm

Re: Logo i user 3

Post by smpar » Wed Mar 30, 2011 8:33 pm

jeg havde først et link på så blev det fjernet af en admin på siden her

smpar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Wed Mar 30, 2011 6:51 pm

Re: Logo i user 3

Post by smpar » Wed Mar 30, 2011 8:37 pm

EDIT: Link slettet af moderator, da det overtræder regler for brug af dette forum (se forum regler via linket øverst på denne side).

User avatar
/polle
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 380
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:35 pm
Location: Holstebro - Denmark

Re: Logo i user 3

Post by /polle » Wed Mar 30, 2011 9:58 pm

Hej..
En mulighed kunne være at ændre din font-sice til 0px i istedet for 12px i din template.css omkring linje 835

/polle

smpar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Wed Mar 30, 2011 6:51 pm

Re: Logo i user 3

Post by smpar » Wed Mar 30, 2011 10:08 pm

okay det vil jeg lige prøve med det samme

smpar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Wed Mar 30, 2011 6:51 pm

Re: Logo i user 3

Post by smpar » Wed Mar 30, 2011 10:12 pm

smiler tak ven det virker, smiler

smpar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Wed Mar 30, 2011 6:51 pm

Re: Logo i user 3

Post by smpar » Wed Mar 30, 2011 10:16 pm

Fedt polle tak skal du ha, dejligt at man kan hjælpe hinanden, stort smil

Jeg har rodet med det i 24 timer.

smpar
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Wed Mar 30, 2011 6:51 pm

Re: Logo i user 3

Post by smpar » Thu Mar 31, 2011 12:28 am

Øv

det virket i Firefox

Men når man ser siden i Windows Internet Explorer.

Så er der er mellemrumene der stadig.

Nogle idéer ??


Locked

Return to “Template, CSS og Design”