Page 1 of 1

Problem med menu i Aritsteer skabeloner

Posted: Fri May 13, 2011 10:42 pm
by lars2610
Hej

jeg har lavet mange Artisteer skarbeloner, men i alle Joomla programmerne, figurere verticalmenu ikke....

der er i Artisteer en verticalmenu, men når jeg laver menuer i joomla, kan jeg ikke få dem placeret som verticalmenu... det giver jo et andet layout...

hjælp mig Please

Re: Problem med menu i Aritsteer skabeloner

Posted: Sat May 14, 2011 5:32 am
by Amras
Hej Lars

Nu skal jeg lige være helt sikker på hvad du mener, verticalmenu betyder lodretmenu det vil sige from top til bund, imens horizotal-menu betyder vandret-menu altså fra side til side.

Nu skal jeg lige sige at jeg ikke kender så meget til Aritsteer, men jeg kunne forstille mig at du lave en menu som bliver udgivet i en modul position, d.v.s at du har en modul position og css der lavet din verticalmenu.

Har du checket i menu modulet du får når du opretter en menu i Joomla! om det modul er sat til vertical eller horizotal i modulets indstillinger ?
menumodul.jpg

Re: Problem med menu i Aritsteer skabeloner

Posted: Sat May 14, 2011 7:10 pm
by lars2610
Tak, men har lige fundet ud af at det er fordi at parametrene skal ændres til art-vmenu, og nu virker det....