Problemer med topbanner

Her kan du spørge om hjælp til design, templates og css.

Moderator: b-ronnow

Locked
larsn84
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Tue May 10, 2011 6:52 pm

Problemer med topbanner

Post by larsn84 » Wed May 18, 2011 5:39 pm

Hej

Vi har problemer med at vise vores topbanner, efter at vi er begyndt at bruge vores eget domæne.

Jeg har været inde og ændre referencen på det PNG-billede, som vi anvender som topbanner.

Jeg har redigeret direkte i "template.css" for Rhuk-milkyway-temaet, hvilket fungerede fint, inden vi ændrede domæne.

Dette er stykket af koden, som det ser ud nu.

Code: Select all

div#logo {
	position:absolute;
	left: 0;
	top: 0;
	float: left;
	width: 950px;
	height: 110px;
	background: url(../images/banners/topbanner7.png) 0 0 no-repeat;
	margin-left: 100px;
	margin-top: 7px;
}
jeg har også prøvet at skrive den fulde URL til billedet, som vi egentlig anvendte før.

Jeg har også prøvet at få den til at hente billedet fra en anden webserver, hvor billedet er uploadet, men intet hjælper. Hvor denne kode har været indsat

Code: Select all

background: url(http://dl.dropbox.com/u/4651820/topbanner7.png) 0 0 no-repeat;
Jeg kan simpelthen ikke se hvorfor den ikke skulle vise det billede nu.

Lidt off topic, men FYI:
Jeg har erfaret at nogle af de andre moduler vi har anvendt med det gamle domæne har været nødvendige at afinstallere og geninstallere, før de har virket igen.

Er det muligt at downloade Rhuk_milkyway template et eller andet sted fra, og geninstallere det også? så må jeg jo lave mine ændringer i template igen efterfølgende.

Her er hjemmesiden
http://altomandroid.dk
Last edited by larsn84 on Wed May 18, 2011 11:18 pm, edited 1 time in total.

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Problemer med topbanner

Post by Gadensgaard » Wed May 18, 2011 5:51 pm

Hej "larsn84"

Jeg får en 404 på det billede du forsøger at anvende i topbanneret, mon ikke det er der dit problem gemmer sig?

http://aoa.cloudaccess.net/images/banne ... anner7.png

larsn84
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Tue May 10, 2011 6:52 pm

Re: Problemer med topbanner

Post by larsn84 » Wed May 18, 2011 5:58 pm

Gadensgaard wrote:Hej "larsn84"

Jeg får en 404 på det billede du forsøger at anvende i topbanneret, mon ikke det er der dit problem gemmer sig?

http://aoa.cloudaccess.net/images/banne ... anner7.png

Bruger dropbox-link nu.... kan ikke forstå hvorfor den skulle linke til det gamle url. Med ovenstående kode skulle den gerne referere til roden af serveren og efterfølgende sti. Er der andre steder i template man kan ændre det?

Hvorfra får du egentlig at den forsøger at hente billedet fra aoa.cloudaccess.net?

Når jeg højreklikker der hvor billedet brude være og viser kildekode, synes jeg ik at ku se det... har prøvet IE, Firefox og google chrome

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Problemer med topbanner

Post by Gadensgaard » Wed May 18, 2011 6:09 pm

Det er defineret som baggrundsbillede i CSS. Nærmere kan jeg ikke komme det, det ser ud til at du bruger et plugin af en slags der laver en anden CSS fil.

larsn84
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Tue May 10, 2011 6:52 pm

Re: Problemer med topbanner

Post by larsn84 » Wed May 18, 2011 7:30 pm

Gadensgaard wrote:Det er defineret som baggrundsbillede i CSS. Nærmere kan jeg ikke komme det, det ser ud til at du bruger et plugin af en slags der laver en anden CSS fil.
Bruger bare standard Rhuk_milkyway tema samt template manager, som også er standard i Joomla, eller skabeloner, som den hedder på dansk.

Markerer temaet under skabeloner -> trykker rediger -> vælger rediger CSS -> vælger "template.css" -> trykker rediger.

Her kan jeg ændre topbanneret for det gældende tema, men af en eller anden årsag fungerer det ikke længere, efter at domænet er ændret. Den refererer stadig til det gamle domæne, selvom jeg har redigeret det i css.

EDIT:
Hvis jeg anvender JoomXplorer (FTP) og tjekker stien til billedet, siger den også den ligger under "altomandroid.dk........."
Jeg kan også ændre CSS via JoomXplorer
Se vedhæftede
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by larsn84 on Wed May 18, 2011 7:40 pm, edited 1 time in total.

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Problemer med topbanner

Post by Gadensgaard » Wed May 18, 2011 7:34 pm

Når jeg kigger i din kildekode ser jeg et JCH_Optimize plugin. Hvad gør det?

solsikkehaven
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4757
Joined: Thu Aug 18, 2005 5:24 am
Location: Vestjylland, Danmark
Contact:

Re: Problemer med topbanner

Post by solsikkehaven » Wed May 18, 2011 7:35 pm

Morten Knudsen
http://mortenknudsen.dk - WordPress hjemmesideløsninger til vestjyske virksomheder og foreninger
http://wpguru.dk - WordPress Guru - tips & tricks til WordPress

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Problemer med topbanner

Post by Gadensgaard » Wed May 18, 2011 7:40 pm

(Jeg ved det godt, det var mere hjælp til selvhjælp - jeg havde jo allerede påpeget det en gang ;-)

Jeg vil tro at det plugin gemmer en cached version af dit CSS, og derfor er det stadig det gamle CSS der er gældende.

solsikkehaven
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4757
Joined: Thu Aug 18, 2005 5:24 am
Location: Vestjylland, Danmark
Contact:

Re: Problemer med topbanner

Post by solsikkehaven » Wed May 18, 2011 7:41 pm

nååååh, det var et sådant spørgsmål ala .."gør det ondt ? - kan du se det søm der stikker ud af din fod ?"...

:-)
Morten Knudsen
http://mortenknudsen.dk - WordPress hjemmesideløsninger til vestjyske virksomheder og foreninger
http://wpguru.dk - WordPress Guru - tips & tricks til WordPress

larsn84
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Tue May 10, 2011 6:52 pm

Re: Problemer med topbanner

Post by larsn84 » Wed May 18, 2011 8:54 pm

ARG!... mere cache... det var da fordømt så mange steder den ka gemme det (måske) for at optimere siden :D Prøver lige at tjekke. Kan sq godt ske du har ret ;)

EDIT: Prøvede at tømme cache og afinstallere programudvidelsen helt, men still no cigar :(

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Problemer med topbanner

Post by Gadensgaard » Wed May 18, 2011 9:03 pm

Det ser ellers ud til at virke fint her, har du husket at rydde dine lokale cache også?

larsn84
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 22
Joined: Tue May 10, 2011 6:52 pm

Re: Problemer med topbanner

Post by larsn84 » Wed May 18, 2011 9:37 pm

ja jeg ved da ikke lige hva der skete der... ser ud som om den bare skulle ha lidt ekstra betænkningstid, inden den registrerede at den gerne måtte vise den nu :-)

Men ser ud til JCH optimizer var synderen så. Mange tusind tak for hjælpen. Var lige ved at blive lidt gal på det :D


Locked

Return to “Template, CSS og Design”