Deaktiver content på forsiden

Her kan du spørge om hjælp til design, templates og css.

Moderator: b-ronnow

Locked
User avatar
Jakobseen
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 386
Joined: Fri May 04, 2007 5:41 am
Location: Skive
Contact:

Deaktiver content på forsiden

Post by Jakobseen » Sun Dec 04, 2011 11:39 am

Hejsa,

Jeg er i gang med en side og kan ikke finde ud af at deaktiver content på forsiden - normalt bruger jeg templates fra Gavick, hvor det kan justeres i parametrene på templatet - dette er fra Yootheme, og her er der ikke denne mulighed.

Prøv at se på nedenstående billede - er der en venlig sjæl, som kan fortælle hvad jeg skal fjerne for at fjerne det fra forsiden?
Image

Mange tak for hjælpen! :)

User avatar
ot2sen
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 10420
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:58 am
Location: Hillerød - Denmark
Contact:

Re: Deaktiver content på forsiden

Post by ot2sen » Sun Dec 04, 2011 3:46 pm

Hej Jakobseen,

Prøv at tag et kig på følgende tråd, hvor der er et par hints til at gemme component hvis man er på frontpage:
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=1804012
Ole Bang Ottosen
Dansk frivillig Joomla! support websted - joomla.dk
OpenTranslators Core Team opentranslators.org

User avatar
Jakobseen
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 386
Joined: Fri May 04, 2007 5:41 am
Location: Skive
Contact:

Re: Deaktiver content på forsiden

Post by Jakobseen » Sun Dec 04, 2011 6:30 pm

Hej Ot2sen,

Jeg kan ikke finde dette i mit template:

Code: Select all

<jdoc:include type="component" style="xhtml" />
Dette er med udgangspunkt i den tråd du har sendt. Jeg har downloadet hele templatemappen og søgt på det i Dreamweaver.

User avatar
Jakobseen
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 386
Joined: Fri May 04, 2007 5:41 am
Location: Skive
Contact:

Re: Deaktiver content på forsiden

Post by Jakobseen » Thu Dec 08, 2011 6:41 pm

Jeg fandt en løsning - meget bøvlet om omstændigt, men det virker da!

Jeg var nød til at lave en total identisk side, og derefter kunne jeg godt fjerne content fra forsiden samt de divs, der lavede boksen. Derefter smed jeg siden i en mappen ..../1 og kørte en ny database - desværre lå denne side på one.com, jeg er ellers sikker på det ville være ret nemt et sted, hvor man selv kan lave databaser.

Så jeg har faktisk to sider nu, hvor de bare linker eksternt til hinanden i menuen. Men, er den første lavet tager det ikke lang tid at lave en ny/kopi.

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Deaktiver content på forsiden

Post by Gadensgaard » Tue Jan 31, 2012 4:52 pm

Hej Jakobseen

Hvilket Yootheme template bruger du? I Yoothemes nyeste Warp6 framework kan du slå content fra på de sider du ønsker.

Det virker lidt omstændigt at lave en helt ny side, var det ikke nemmere at lave en variation af templatet?


Locked

Return to “Template, CSS og Design”