Page 1 of 1

Deaktiver content på forsiden

Posted: Sun Dec 04, 2011 11:39 am
by Jakobseen
Hejsa,

Jeg er i gang med en side og kan ikke finde ud af at deaktiver content på forsiden - normalt bruger jeg templates fra Gavick, hvor det kan justeres i parametrene på templatet - dette er fra Yootheme, og her er der ikke denne mulighed.

Prøv at se på nedenstående billede - er der en venlig sjæl, som kan fortælle hvad jeg skal fjerne for at fjerne det fra forsiden?
Image

Mange tak for hjælpen! :)

Re: Deaktiver content på forsiden

Posted: Sun Dec 04, 2011 3:46 pm
by ot2sen
Hej Jakobseen,

Prøv at tag et kig på følgende tråd, hvor der er et par hints til at gemme component hvis man er på frontpage:
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=1804012

Re: Deaktiver content på forsiden

Posted: Sun Dec 04, 2011 6:30 pm
by Jakobseen
Hej Ot2sen,

Jeg kan ikke finde dette i mit template:

Code: Select all

<jdoc:include type="component" style="xhtml" />
Dette er med udgangspunkt i den tråd du har sendt. Jeg har downloadet hele templatemappen og søgt på det i Dreamweaver.

Re: Deaktiver content på forsiden

Posted: Thu Dec 08, 2011 6:41 pm
by Jakobseen
Jeg fandt en løsning - meget bøvlet om omstændigt, men det virker da!

Jeg var nød til at lave en total identisk side, og derefter kunne jeg godt fjerne content fra forsiden samt de divs, der lavede boksen. Derefter smed jeg siden i en mappen ..../1 og kørte en ny database - desværre lå denne side på one.com, jeg er ellers sikker på det ville være ret nemt et sted, hvor man selv kan lave databaser.

Så jeg har faktisk to sider nu, hvor de bare linker eksternt til hinanden i menuen. Men, er den første lavet tager det ikke lang tid at lave en ny/kopi.

Re: Deaktiver content på forsiden

Posted: Tue Jan 31, 2012 4:52 pm
by Gadensgaard
Hej Jakobseen

Hvilket Yootheme template bruger du? I Yoothemes nyeste Warp6 framework kan du slå content fra på de sider du ønsker.

Det virker lidt omstændigt at lave en helt ny side, var det ikke nemmere at lave en variation af templatet?