Page 1 of 1

Dropdown menu

Posted: Mon Aug 27, 2012 1:50 pm
by cdev
Hej kære joomla entusiaster :D !

Jeg har lavet en side for en forening for 2 år siden. Den gang var 1,5 det nye og vilde. Jeg lagde template osv. ind og siden blev så relativ hurtig færdig, og jeg har så stået for vedligehold sidenhen. Men nu skal der tilføjes et nyt punkt på hoved menuen. (http://trigeminus.dk/. Den der hedder medlem er tilknyttet 2 undermenuer - men de kommer ikke frem. Hvad er det liiige det er jeg gør forkert?

Det jeg har forsøgt indtil videre er at tjekke op på om det nu er slået til i modulet, og om der var et forkert start/slut level. Men synes det ser meget rigtig ud. Så jeg prøvede at installere et modul der hedder extended menu, men selv med det kunne jeg ikke få det til at virke.

Så er der nogen der kan komme med forslag til hvorfor i alverden min menu ikke vil vises :( ??
På forhånd tak
cdev :pop

Re: Dropdown menu

Posted: Tue Aug 28, 2012 10:29 am
by b-ronnow
Hej cdev

Du kan gå til menu modulet og lave indstillingen . show submenu til aktiv
Så skulle det virke

Re: Dropdown menu

Posted: Tue Aug 28, 2012 11:47 am
by cdev
Hej b-ronnow

Det har jeg allerede prøvet, men der kommer ingen dropdown desværre :)

Mvh. cdev

Re: Dropdown menu

Posted: Tue Aug 28, 2012 5:47 pm
by Gadensgaard
Er der overhovedet dropdown menu supporteret i det template?