Log in og betaling

Alt om nethandel, donationer, betalt medlemskab, abonnenter m.m. i Joomla!

Moderator: b-ronnow

Locked
KasperWood
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 9
Joined: Mon Feb 16, 2009 5:03 pm

Log in og betaling

Post by KasperWood » Mon Jun 29, 2009 9:18 pm

Hej alle danske joomla eksperter

Via min hjemmeside tilbyder jeg folk at hjælpe dem med de fleste typer af computerproblemer. Jeg har et par gange oplevet, at kunder ikke har betalt den fremsendte faktura efter endt arbejde. Jeg har derfor tænkt på at indføre et nyt system, som jeg dog ikke helt ved om kan implementeres.
Jeg ønsker, at kunderne skal registrere sig som brugere med brugernavn, adgangskode, adresse osv. Det skal herefter være muligt at indsætte penge på brugernavnet (via ewire) som det bla. er kendt fra online teleselskaber, når man tanker taletid.

Når jeg har udført et job på f.eks. ½ time, skal jeg kunne gå ind på kundens brugerkonto fratrække beløbet og samtidig angive hvad der er lavet og hvordan. Det skal dog også være relativt enkelt for kunden at få det indestående beløb udbetalt.

Kan alt dette overhovedet lade sig gøre, og hvordan?
Med venlig hilsen/ Kind regards
Kasper
PC-Handyman.dk

 
Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Log in og betaling

Post by Gadensgaard » Tue Jun 30, 2009 9:16 am

Selvfølgelig kan det lade sig gøre, men jeg er ikke sikker på at der findes nogen eksisterende komponenter der kan klare opgaven. Jeg vil tro det skal laves specielt til formålet.

solsikkehaven
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4757
Joined: Thu Aug 18, 2005 5:24 am
Location: Vestjylland, Danmark
Contact:

Re: Log in og betaling

Post by solsikkehaven » Tue Jun 30, 2009 9:35 am

Problematikken er jo, at hvis det er relativt enkelt for kunden at få det indestående beløbt udbetalt/tilbagebetalt, så kan du ikke være sikker på pengene. Og skal der en uvildig instans ind over, så bliver det svært.

Det er det som mange "freelancers.com" sites netop gør for dig. Så det var en mulighed at blive freelancer på joomlancers.com eller lignende og så kunden bestiller derigennem "private" til dig.

Ellers vil jeg anbefale en løsning, hvor du sender folk en opkrævning via paypal (som de kan betale med f.eks. VISA/Dankort) og så har du i det mindste et depositum f.eks. indbetalt).
Resten kan du fakturere når du er færdig med opgaven. Bliver opgaven ikke udført og du skal tilbagebetale pengene, kan du gøre dette via Paypal også (eller din bank).

https://www.paypal.com/us/cgi-bin/websc ... de&nav=0.2
Morten Knudsen
http://mortenknudsen.dk - WordPress hjemmesideløsninger til vestjyske virksomheder og foreninger
http://wpguru.dk - WordPress Guru - tips & tricks til WordPress

tp_epay
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 60
Joined: Fri Feb 10, 2006 9:28 am
Contact:

Re: Log in og betaling

Post by tp_epay » Tue Jul 14, 2009 1:10 pm

Vi er hos ePay ved at få udviklet et abonnements -og brugermodul til f.eks. Joomla og Virtuemart (samt en lang række andre open source systemer). Dette modul vil køre via aMember og du kan læse mere om funktioner og hvilke systemer der er understøttet her: http://www.amember.com/

Betalingen vil efter brugerens oprettelse i dette klares via vores standard vindue og valg af f.eks. eWire som betalingsform.

Kunne du tænke dig at få af vide når vi er klar med modulet, kan du blot kontakte os og vi vil tilmelde dig vores opdateringsservice.
Med venlig hilsen
Thomas Pedersen - ePay / Payment Solutions - http://www.ePay.dk

 

Locked

Return to “Nethandel, betaling m.m.”