Ny browse skabelon med 3 rækker?

Alt om nethandel, donationer, betalt medlemskab, abonnenter m.m. i Joomla!

Moderator: b-ronnow

Locked
kaptajnb
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 46
Joined: Mon May 25, 2009 9:26 am

Ny browse skabelon med 3 rækker?

Post by kaptajnb » Thu Sep 03, 2009 3:06 pm

Jeg er ved at lave en shop, hvor jeg bruger browse_notables.tpl.php.

Det er min mening at have flere produkter ved siden af hinanden – 3 i hver række – men jeg kan ikke få det til at ske, selvom jeg har været inde i flere filer og lede efter det.
Umiddelbart skal browse_notables.tpl.php vel bare stå til "float: left;", og så gentager den produkterne ved siden af hinanden og fortsætter derefter på næste linje?

Har prøvet at skifte til layouttable og listtables, men det hjælper mig ikke. Umiddelbart skal det rettes i notables, som jeg ser det, men jeg kan ikke få det til at virke. Kan du hjælpe?

Er ny indenfor koder, men jeg har nogenlunde styr på en del af det. ;-)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

 
Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Ny browse skabelon med 3 rækker?

Post by Gadensgaard » Thu Sep 03, 2009 3:09 pm

Der er ingen grund til du dobbeltposter, du har allerede fået svar i din anden tråd.

kaptajnb
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 46
Joined: Mon May 25, 2009 9:26 am

Re: Ny browse skabelon med 3 rækker?

Post by kaptajnb » Thu Sep 03, 2009 4:23 pm

Jeg troede, jeg havde smidt det i det forkerte forum. Derfor skrev jeg spørgsmålet i et andet forum også. Sorry. Jeg fik nu ikke svar på mit spørgsmål. Du skrev blot, at du ved mere end mig, og det har du åbenbart ret i...

Gadensgaard
Joomla! Champion
Joomla! Champion
Posts: 6139
Joined: Sat Nov 18, 2006 12:29 pm

Re: Ny browse skabelon med 3 rækker?

Post by Gadensgaard » Thu Sep 03, 2009 4:32 pm

Jamen så forsøg da det jeg foreslår, og angiv antal kolonner i kategorien, præcis som jeg skrev...................................

kaptajnb
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 46
Joined: Mon May 25, 2009 9:26 am

Re: Ny browse skabelon med 3 rækker?

Post by kaptajnb » Thu Sep 03, 2009 4:46 pm

Takker. Havde fundet det, inden du skrev. Havde ikke set muligheden for at gå ind under hver enkelt kategori og lave indstillinger. Det gør alting nemmere. :-)

 

Locked

Return to “Nethandel, betaling m.m.”