Page 1 of 1

redigering af kategori-liste

Posted: Tue Oct 11, 2011 3:51 pm
by Hørmann
Hej

jeg vil gerne havebyttet rundet i rækkefølgen i kategorilisten i templaten i forhold til vedhæftede billede. Altså skal Varenummer stå først. Men jeg kan simpelthen ikke finde den fil der styrer denne liste....nogen der kan hjælpe mig på vej?

Re: redigering af kategori-liste

Posted: Wed Oct 12, 2011 3:36 pm
by Gadensgaard
Hej Hørman

Det vil nok være en god ide at fortælle hvilken shop extension du anvender.

Re: redigering af kategori-liste

Posted: Wed Nov 16, 2011 4:56 pm
by wko
Hej Hørmann


Det lugter af VirtueMart. En liste over varer i en kategori kan præsenteres på flere måder. Først bør du se i din konfiguration via VirtueMart backend:
Admin -> Konfiguration.
I højre side vælger du fanen Website. Under Layout bemærker du layoutets navn og klikker på konfigurationslinket.

Her aflæser "Product List Style". Produkterne i en kategori afhænger af dette valg.
1) Product Listing with at table (default)
Dikterer at layoutet er styret af browse/includes/browse_layouttable.tpl.php (i din theme mappe), men denne henviser til de relevante filer i browse-mappen (i din theme mappe).
Hvilken fil kan du aflæse i "Category Browse Page" i din kategori (tjek din produktkategori).
Det bliver vist i tabeller.

2) Flat product list (fixed to 1 product per row, using a table)
Dikterer at layoutet er styret internt via filen browse/includes/browse_listtable.tpl.php (i din theme mappe). Se længere nede hvordan du håndterer rækkefølgen på dine kolonner.

3) Product List (no table, div-based)
Dikterer at layoutet er styret af browse/includes/browse_notables.tpl.php (i din theme mappe), men benytter lige som under punkt 1, også browse-mappen (i din theme mappe).
Disse browse filer hedder browse_1.php, browse_2.php osv."Product List Style" kan også aflæses direkte i dit VM theme (template) mappe i filen theme.config.php. Her finder du en variabel med navnet "productListStyle", der sættes til én af ovenstående 3 mulige. I theme.config.php filen er det navnet på filen der styrer layoutet på det du leder efter.
Den du har på dit billede ligner filen .....browse/includes/browse_listtable.tpl.php. Her skal du ændre direkte i denne fil for at lave layoutet om. Hvis det blot er de to kolonner, skal du bytte rundt på de første 2 linjer med $data[$row][] og gemme.

Hvis du gerne styre dit layout helt, så vælg punkt 1 eller 3 og rediger en af browse_x filerne eller lav din helt egen browse fil.

Håber det hjælper.

Re: redigering af kategori-liste

Posted: Wed Jan 18, 2012 8:27 pm
by Hørmann
wko wrote:Håber det hjælper.
Ja tak!