Linkbuilding

Alt om søgemaskine optimering og brugervenlige URLs

Moderators: b-ronnow, ot2sen

Post Reply
AdmSkovVVS
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Tue Aug 21, 2018 10:40 am

Linkbuilding

Post by AdmSkovVVS » Tue Aug 21, 2018 10:54 am

Hej med jer

Jeg er ved at forbedre denne side: skov-vvs.dk og alle gode råd om linkbuilding vil blive taget imod med kyshånd.

Jeg har allerede læst en masse forskellige blogs og nogle enkelte bøger.

Jeg forstår princippet i man skal have en masse gode relevante hjemmesider til at linke til ens side, men rent praktisk hvordan fungere det? Skriver man til de forskellige sider og spørger om de vil ligge ens link op eller?

Jeg synes virkelig jeg har undersøgt en del (men jo nok ikke nok) og jeg forstår hele ideen bag linkbuiding, men bliver bare i tvivl hvordan jeg rent faktisk gør det.

Kom med en masse gode råd og ideer :-)
Last edited by b-ronnow on Tue Aug 21, 2018 1:44 pm, edited 1 time in total.
Reason: MEDERATOR NOTE: Aktivt link er slettet da det ikke overholdte forum regler

Sturla_lang
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Sun Sep 09, 2018 2:21 pm

Re: Linkbuilding

Post by Sturla_lang » Sun Sep 09, 2018 6:41 pm

Hej,

Det er svært at give et kort svar på dit spørgsmål, men jeg prøver. For at andre hjemmesider, udover leverandører og partnere, skal kunne linke til dig, skal du give dem en god grund til at gøre det. En fælles tilgang er at skabe indhold, som andre ser værdien ved at forbinde til. I dit tilfælde kan der være indhold relateret til dit emne, VVS. At få indgående links er imidlertid krævende arbejde, der tager tid.

Hvis du kan fortælle mig hvilke søgeord, du vil være synlig på, tager jeg et kig på søgevolumen og konkurrencen på søgeordene. På den baggrund kan jeg give dig en tilbagemelding om, hvor let / svært det er at nå toppen.

En anden ting er, at Linker kun udgør en lille del af SEO. Der er meget andet som optimering på siden og hvordan besøgende bruger dit websted. En tredje ting er, at da du arbejder i et bestemt geografisk område i Danmar så kan det have mere at vinde ved "Lokale SEO", hvor du nødt til at tænke helt annerldes i forhold til linkbuilding.


Post Reply

Return to “SEO”